Τετάρτη, Ιούλιος 24, 2024
Follow Us
Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου 2021 09:47

Ψηφιακή Παιδεία. ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα Πληροφορικής για Παιδιά 9-14 ετών.

H Easy Education υλοποιεί δωρεάν μαθήματα πληροφορικής, «ΨΗΦΙΑΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ», για παιδιά 9-14 ετών και επιβραβεύει την συνέπεια με μεγάλα ΔΩΡΑ!!

Στο τέλος της χρονιάς θα προκύψει ο μεγάλος ΝΙΚΗΤΗΣ του hoverboard!!!! Οι εγγραφές είναι ανοιχτές. Μπορείτε να περάσετε από τα γραφεία μας Εληάς 1 ή Κεντρικής 5.

Τί είναι η Ψηφιακή Παιδεία;

Στην EasyEducation, τα παιδικά τμήματα πληροφορικής που υλοποιούμε από το 2008 έως και σήμερα, κατακτούν γνώσεις με τρόπο τέτοιο, ώστε τελικά να μαθαίνουν να χειρίζονται την τεχνολογία ελεγχόμενα, ως εργαλείο, προς αποφυγή κάθε είδους κίνδυνο και τάση εθισμού. Τα παιδιά (9-14 ετών) έχουν τη δυνατότητα μία φορά τη βδομάδα να εκπαιδεύονται στις Νέες Τεχνολογίες μέσω του ειδικά σχεδιασμένου τριετούς προγράμματος κατάρτισης με ΔΩΡΕΑΝ δίδακτρα.

Μέσω της «Ψηφιακής Παιδείας», τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να εξασκηθούν με το περιβάλλον του υπολογιστή με υγιή τρόπο και να διαχωρίσουν στην πράξη τις έννοιες «επικοινωνώ», «διασκεδάζω», «παράγω δουλειά». Εμείς, τους δίνουμε τη δυνατότητα να αποκτήσουν γνωστικό υπόβαθρο της Πληροφορικής απαραίτητο, από αυτή την μικρή ηλικία, μέσω της χρήσης του συνόλου των εφαρμογών της τελευταίας έκδοσης προγραμμάτων της Microsoft, το Office2016. Έτσι, τα παιδιά προσεγγίζουν ορθά, σύγχρονα και ολοκληρωμένα την επιστήμη της Πληροφορικής και των Νέων Τεχνολογιών, ώστε μελλοντικά να είναι έτοιμα να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του μαθητικού, φοιτητικού και εργασιακού τους βίου.

Πως γίνεται αυτό;Οξύνουμε το ενδιαφέρον των παιδιών δημιουργώντας έτσι το πεδίο γιαπαραγωγή απαιτητού μαθησιακού αποτελέσματος για την αξιοποίηση συνολικά του ψηφιακού κόσμου.

Χρησιμοποιούμε το ηλεκτρονικό παιχνίδι ως εργαλείο μάθησης και οδηγούμε τα παιδιά στην εξοικείωση με τις ψηφιακές πλατφόρμες ώστε να έχουν το υπόβαθρο χρήσης οποιασδήποτε εφαρμογής και να μπορούν να παράγουν συγκεκριμένη έργο μέσω εντολών. Μέσω του παιχνιδιού και των quiz ευρείας γνώσης, δίνουμε το ερέθισμα στα παιδιά να θέλουν να ξεχωρίζουν! Τα παιδιά απολαμβάνουν το μάθημα που γίνεται μέσω παιχνιδιού και μαθαίνουν να εκτιμούν τη γνώση, να ξεχωρίζουν το ιδιαίτερο και να το επιλέγουν!

Τελικά, χτίζουμε ένα υπόβαθρο γενικών εγκυκλοπαιδικών γνώσεων μέσω της πρωταρχικής εγγυημένης γνώσης με στόχο την απόδοση ειδικευμένων ψηφιακών δεξιοτήτων.

Εδώ, στην Easy Education, συντελούμε στη διαμόρφωση ατόμων  με «ψηφιακή παιδεία».

 

ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ:

1) ΔΩΡΕΑΝ δίδακτρα και για τα τρία έτη παρακολούθησης.

2) Οργανωμένα μαθήματα με καθηγητή σε τμήμα

3) Πρόσβαση σε ειδικευμένη πλατφόρμα τηλεκατάρτισης, στα πρότυπα πολλών Ελληνικών & ξένων πανεπιστημίων, για υποστήριξη και στο σπίτι, με απώτερο σκοπό την εξοικείωση των μαθητών μας με τη χρήση των νέων τεχνολογιών στο μέλλον (ασκήσεις, βιβλία, σημειώσεις, αρχεία ασκήσεων, για όλα τα προγράμματα σπουδών)

4) 12 (Δώδεκα) ώρες καθημερινή υποστήριξη εκτός μαθημάτων από τους καθηγητές, τη γραμματεία & τη διοίκηση της σχολής για απορίες ή οτιδήποτε άλλο.

5) Εγκατεστημένες ασκήσεις εξάσκησης στους υπολογιστές της σχολής οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

6) Κατάρτιση σε τελευταίες εκδόσεις προγραμμάτων (OFFICE2016)

 

Πληροφορίες & Εγγραφές

Βέροια, Ελιάς 1 ή Κεντρικής 5, 1ος όροφος

Τηλ. 2331022004, 2331070102

Website www.easy-education.gr