Παρασκευή, Ιούλιος 26, 2024
Follow Us
Δευτέρα, 13 Μαϊος 2024 14:20

Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού στη Βέροια

Τετάρτη 15 Μαΐου 2024, 18.15 – Δημόσια Βιβλιοθήκη Βεροίας

Μία τέτοια κίνηση – ορόσημο για την πόλη μας δε θα μπορούσε να γίνει αθόρυβα! Η έναρξη της λειτουργίας του Εκπαιδευτικού Πολυχώρου του κ. Νίκου Μουρτζίλα «Φροντιστήρια Πουκαμισάς Βέροια Κέντρο» ξεκινάει με μία σημαντική Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού που απευθύνεται σε όλους τους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου και στους Γονείς τους. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Μαΐου 2024, στις 18.15 στη Δημόσια Βιβλιοθήκη της Βέροιας. Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι ο κ. Γιώργος Χατζητέγας, Αντιπρόεδρος του Ομίλου και ο Σύμβουλος Σταδιοδρομίας, κ. Πάνος Σταυρόπουλος.

Θέματα Συζήτησης:

Ø  Το Σύστημα Επιτυχίας Πουκαμισάς

Ø  Κριτήρια επιλογής σπουδών και ανερχόμενα επαγγέλματα

Ø  Τι αλλάζει στο Λύκειο και στις Εξετάσεις

Ώρα Προσέλευσης: 18.15

Δωρεάν Τεστ Μαθησιακών Τύπων & Προσωπικότητας και Επαγγελματικών Ενδιαφερόντων

για μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου, Γενικού Λυκείου και ΕΠΑΛ

Ένα δώρο αξίας 180 €

Τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς ήρθαν στη Βέροια με μία ακόμη μεγάλη προσφορά για μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου.

Για μαθητές Ε΄ και ΣΤ΄ Δημοτικού και Α΄ και Β΄ Γυμνασίου:Δωρεάν το τεστ Μαθησιακών Τύπων, LearningTypesτηςεταιρείας Ariston, γιατί κάθε μαθητής έχει τον δικό του τρόπο να μαθαίνει.

Για μαθητές Γ΄ Γυμνασίου και Α΄ Λυκείου:Δωρεάν το τεστ NoisisPlusγια ΓΕΛ και ΕΠΑΛ, της εταιρείας Ariston, το πλέον αξιόπιστο Τεστ Προσωπικότητας και Επαγγελματικών Ενδιαφερόντων.

Μετά την υλοποίηση των τεστ, οι μαθητές και οι γονείς τους πραγματοποιούν δωρεάν ωριαία συνάντηση Συμβουλευτικής με πιστοποιημένο Σύμβουλο, κατά την οποία παραδίδονται και αναλύονται τα αποτελέσματα των τεστ.

Για να επωφεληθείτε της προσφοράς, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς Βέροια Κέντρο στο 23310 20013 ή να επισκεφτείτε τους χώρους μας στην Ελευθερίου Βενιζέλου 23.