Δευτέρα, Ιούνιος 17, 2024
Follow Us
Τετάρτη, 08 Μαϊος 2024 15:13

Δωρεάν ομαδικό εργαστήριο συμβουλευτικής για ανάπτυξη δεξιοτήτων συναισθηματικής νοημοσύνης στη Νάουσα

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Η.Π. Νάουσας, σε συνεργασία με το ΙΝΕ ΓΣΕΕ Περιφερειακού Παραρτήματος Κεντρικής Μακεδονίας Βέροιας, συνδιοργανώνει ομαδικό εργαστήριο συμβουλευτικής με θέμα: «Ανάπτυξη δεξιοτήτων συναισθηματικής νοημοσύνης».

Το εν λόγω εργαστήριο απευθύνεται σε εργαζόμενους στον Ιδιωτικό  Τομέα και ανέργους. Αναλυτικότερα,στόχος του συγκεκριμένου εργαστηρίου είναι η ανάπτυξη των βασικών δεξιοτήτων της συναισθηματικής νοημοσύνης στην εργασία, καθώς έρευνες την έχουν αναδείξει ως τον παράγοντα που προβλέπει με μεγαλύτερη ακρίβεια το πόσο ευτυχισμένος και επιτυχημένος είναι ένας άνθρωπος. Το εργαστήριο εστιάζει στις πέντε διαστάσεις της συναισθηματικής νοημοσύνης: την αυτοεπίγνωση, τα κίνητρα συμπεριφοράς, τον αυτοέλεγχο, την ενσυναίσθηση και τις κοινωνικές δεξιότητες. Σκοπός του εν λόγω εργαστηρίου είναι να αναπτύξουν οι συμμετέχοντες τις επικοινωνιακές δεξιότητες με στόχο την αποτελεσματική επικοινωνία.

Το εργαστήριο είναι δωρεάν,  απευθύνεται στους κατοίκους και δημότες του Δήμου Η.Π. Νάουσας.

Χώρος διεξαγωγής: Στο Κτίριο του Πολυχώρου Πολιτισμού  «Βέτλανς»

Χρόνος διεξαγωγής : Τετάρτη 15 Μαϊου 2024 , 17:30-20:30

Για δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτε στο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Η.Π. Νάουσας (κτ. Λόγγου - Τουρπάλη). Πληροφορίες στο τηλέφωνο:2332029980.

Ώρες επικοινωνίας: 08:00 έως 14:00.