Σάββατο, Μάρτιος 02, 2024
Follow Us
Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2023 14:20

Υποτροφίες σπουδών από την Αγαθοεργό Αδελφότητα Κυριών Νάουσας

Η Αγαθοεργός Αδελφότητα Κυριών Νάουσας από το 1962 χορηγεί υποτροφίες σπουδών θέλοντας να συμβάλει στη στήριξη της τοπικής επιστημονικής κοινότητας. Οι υποτροφίες δίνονται με κοινωνικά κριτήρια , σε φοιτητέςτης πόλης μας  και αποσκοπούν στην ενίσχυση και υποστήριξη της έγκαιρης ολοκλήρωσης των σπουδών τους. Αφορούν στους νέους, οι οποίοι  επιτυγχάνουν την είσοδό τους στο Πανεπιστήμιο αλλά και στις μεταπτυχιακές τους σπουδές και συμβάλλουν στην εκπλήρωση των ονείρων τους και στην ύπαρξη μιας καλύτερης προοπτικής στο μέλλον. Η Αδελφότητα στέκεται δίπλα στις οικογένειες, οι οποίες κάνουν τόσο μεγάλες θυσίες, ώστε να εκπληρώσουν την αποστολή τους.

Για το σχολικό έτος 2023- 2024 αποφάσισε να χορηγήσει  ετήσιες υποτροφίες σπουδών σε φοιτητές της πόλης μας.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει  να ταχυδρομήσουν ή να αποστείλουν ηλεκτρονικά τα δικαιολογητικά :

1. Βεβαίωση σπουδών του Πανεπιστημίου.

2. Αντίγραφο δήλωσης Ε1 που υποβλήθηκε το έτος 2023 για τα εισοδήματα του έτους 2022 και  αντίγραφο τελευταίου εκκαθαριστικού σημειώματος της Εφορίας και των δύο γονέων. Το  εισόδημα  ατομικό και οικογενειακό και εν γένει η περιουσιακή κατάσταση του υποψηφίου- να είναι τέτοιο που να μην επιτρέπει την, με ίδια μέσα,  οικονομική κάλυψη των σπουδών του.

3. Αντίγραφο περιουσιακής κατάστασης (Ε9) τρέχοντος έτους, της οικογένειας και του αιτούντος φοιτητή, (από τη σχετική διαδικτυακή υπηρεσία του ΥΠ. ΟΙΚ.)

4.Πιστοποιητικό του τμήματος Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Νάουσας, στο όνομα των γονέων τους, περί αδυναμίας αντιμετώπισης της δαπάνης σπουδών με δικά τους οικονομικά μέσα.

5. Βεβαίωση Οικογενειακής Κατάστασης, (Μονογονεικές και Πολύτεκνες οικογένειες)

6. Πιστοποιητικό Γεννήσεως.

Ηλεκτρονική Διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.&Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διεύθυνση Γραφείου: Χατζητσάμου 2 - 59200   Νάουσα

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6977458501, 6981325282.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος                                              Η Γραμματέας

            Βίκυ Σμυρλή                                    Βασιλική Καραγιαννοπούλου