Παρασκευή, Μάρτιος 01, 2024
Follow Us
Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2024 21:20

Σε εκδηλώσεις Πολιτιστικών Συλλόγων και φορέων ο Νίκος Κουτσογιάννης

Συνέχισε τις επισκέψεις του σε πολιτιστικούς συλλόγους και φορείς της  Νάουσας το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Φεβρουαρίου ο δήμαρχος του δήμου Ηρωικής Πόλεως Νάουσας κ. Νίκος Κουτσογιάννης.

Το απόγευμα του Σαββάτου παραβρέθηκε στην κοπή βασιλόπιτας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού  Περιφερειακό Τμήμα Νάουσας. Στον χαιρετισμό του τόνισε πως το παράδειγμα του Ερυθρού Σταυρού αποτελεί πρότυπο για όλους, σε μια εποχή που υπάρχουν σοβαρά κοινωνικά ζητήματα και πολλοί συνάνθρωποι μας χρήζουν της προστασίας και της βοήθειας από την πολιτεία, τον δήμο, τις εθελοντικές οργανώσεις και την εκκλησία. Ο δήμος Νάουσας, όπως είπε, θα βρίσκεται πάντα κοντά στον Ερυθρό Σταυρό ούτως ώστε το σπουδαίο αυτό έργο να συνεχιστεί για να ανακουφίζει όλους όσοι το έχουν ανάγκη. Στη συνέχεια, παραβρέθηκε στον ετήσιο χορό του Πολιτιστικού  Συλλόγου Ροδοχωρίου "Οι Κομνηνοί" στον «Παρθενώνα».

Την Κυριακή έδωσε το παρών στην κοπή βασιλόπιτας του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού ωδείου Εστίας Μουσών Νάουσας όπου δήλωσε τα εξής: «Μόνο αν είμαστε ενωμένοι θα μπορέσει η Εστία Μουσών αυτό το σπουδαίο έργο που έχει επιτελέσει όλα αυτά τα χρόνια, να συνεχίσει να το κάνει ακόμη καλύτερο και σπουδαιότερο. Αυτή τη στιγμή έχουμε προχωρήσει σε ανάθεση μελέτης για την στατική επάρκεια του  κτιρίου, για να τακτοποιηθούν τα προβλήματα που είχε. Το επόμενο βήμα είναι να αναβαθμίσουμε και να ανακαινίσουμε την Εστία Μουσών  έτσι ώστε να γίνει ένας σύγχρονος χώρος όπου θα μπορεί να αναπαράγεται η καλλιτεχνική δημιουργία και με τους άξιους καθηγητές, τον καλλιτεχνικό διευθυντή και τους γονείς το αποτέλεσμα να είναι όπως το ονειρευόμαστε».

Τέλος στη συνέχεια παραβρέθηκε στην κοπή βασιλόπιτας του πολιτιστικού συλλόγου «Φίλιππος» στην Επισκοπή Νάουσας, όπου μεταξύ άλλων τόνισε τα εξής: "Το έργο το οποίο επιτελεί ο σύλλογος είναι πολύ σημαντικό, με πολύ αγάπη και ζήλο, τηρείτε τα έθιμα και την παράδοση του τόπου μας, τα παιδιά μαθαίνουν να εκφράζονται μέσα από τον χορό και την συμμετοχή σε πολιτιστικούς συλλόγους όπως ο Φίλιππος.  Είστε πολύ τυχεροί που έχετε τόσα αξιόλογα άτομα όπως η πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, θέλω να ξέρετε πως εμείς θα είμαστε κοντά σας σε ότι χρειάζεστε"