Τρίτη, Μαϊος 07, 2024
Follow Us
Παρασκευή, 01 Δεκεμβρίου 2023 16:19

Όταν η ποιότητα έχει τον πρώτο λόγο στην επίπλωση!

Τα έπιπλα τηλεόρασης είναι απαραίτητα, ίσως πλέον ακόμα περισσότερο κι από την ίδια την τηλεόραση! Στο Welhome θα βρείτε μοντέρνα, κλασικά, country ή vintage έπιπλα TV, ανάλογα με το στυλ της διακόσμησης που έχετε επιλέξει για τον χώρο σας. Ανακαλύψτε το ξύλινο έπιπλο τηλεόρασης από wenge, καρυδιά ή άλλο ξύλο υψηλής ποιότητας και ξεκινήστε την… τηλεθέαση με άνεση και υψηλή αισθητική. Επιλέξτε κάποιο με ροδάκια ή χωρίς, γωνιακό ή μη, με αποθηκευτικούς χώρους και πρακτικά ράφια, στις διαστάσεις και στην απόχρωση που θέλετε και πραγματοποιήστε την αγορά σας online ή στα φυσικά καταστήματα της εταιρείας, σε τιμές… ασυναγώνιστες!

 

Πρωτότυπα έπιπλα εισόδου για… θεαματική είσοδο!

Πρωτότυπα έπιπλα εισόδου. Αυτός είναι ένας ακόμα λόγος που σας κάνει να χαίρεστε κάθε φορά που μπαίνετε σπίτι! Αποπνέουν ζεστασιά, αίσθημα φιλοξενίας και καλαισθησία και παράλληλα διακοσμούν την είσοδό σας με τον πιο έξυπνο και εργονομικό τρόπο. Στο Welhome θα βρείτε έπιπλα μοντέρνα, κλασικά και vintage για παπούτσια, με κάθισμα και κρεμάστρα

 ή σε στυλ ντουλάπας, αλλά και πορτ μαντώ με καθρέπτη ή χωρίς καιμικροέπιπλα wenge ή από άλλο υλικό. Επιλέξτε εκείνα που ταιριάζουν στο στυλ και στις διαστάσεις του χώρου σας και αφήστε τα να κάνουν… θεαματική είσοδο!

 

Οικονομικά έπιπλα για κάθε budget!

Τα οικονομικά έπιπλα είναι το όνειρο όλων όσων ετοιμάζονται να επιπλώσουν το σπίτι ή το γραφείο τους και στο Welhome, το όνειρο γίνεται πράξη! Έπιπλα σπιτιού κλασικά, νεοκλασικά και μοντέρνα, από ξύλο, μέταλλο ή άλλο υλικό, σας περιμένουν μεμονωμένα ή σε σετ, για να διακοσμήσουν κάθε σας χώρο. Το σαλόνι, την τραπεζαρία, την κουζίνα, το υπνοδωμάτιο, το μπάνιο, το παιδικό υπνοδωμάτιο και το γραφείο. Επισκεφθείτε το welhome.gr, ενημερωθείτε για τις προσφορές και κάντε την αγορά σας online, διαφορετικά αποκτήστε τα πιο ποιοτικά και οικονομικά έπιπλα από τα φυσικά καταστήματα της εταιρείας.