Τρίτη, Μαϊος 07, 2024
Follow Us
Παρασκευή, 01 Δεκεμβρίου 2023 16:10

Τα πάντα για χαρούμενα κατοικίδια!

Η ξηρά τροφή σκύλου είναι η χαρά κάθε τετράποδου και στο Pet Heart Shop ξέρουν πως να κάνουν όλα τα σκυλάκια χαρούμενα! Εκεί θα βρείτε τις πιο αξιόπιστες μάρκες ξηρής τροφής ενήλικων και υπερήλικων σκύλων αλλά και ξηρά τροφή για κουτάβια και στειρωμένα σκυλιά, που ικανοποιούν κάθε διατροφική ανάγκη. Είτε για χάσιμο βάρους, είτε για διατήρηση μυϊκής μάζας, είτε για ειδική διατροφή, εκεί θα βρείτε τροφές με πολλή ή χαμηλή πρωτεΐνη, με χονδροϊτίνη, grain free, χωρίς γλουτένη, ειδικές τροφές για στειρωμένους σκύλους, super premium αλλά και πιο οικονομικές, που διατίθενται σε προσφορά. Η προϊοντική ποικιλία του Pet Heart Shop, δεν σταματάει όμως εκεί, καθώς περιλαμβάνει τροφές για τριχόπτωση, για νεφρική ανεπάρκεια, για ευαισθησία στο στομάχι ή για δερματικά προβλήματα. Όσον δε αφορά στις γεύσεις, οι επιλογές είναι αμέτρητες, αφού περιλαμβάνουν ψάρι, κοτόπουλο, σολομό, αρνί, κουνέλι, ελάφι, γαλοπούλα και άλλα πολλά, που θα ικανοποιήσουν ακόμα και τον πιο… καλομαθημένο ουρανίσκο!

 

Υγεία πάνω απ’ όλα με… αντιπαρασιτικά!

Τα αντιπαρασιτικά είναι must, εάν θέλετε το σκυλάκι σας να είναι… υπό την προστασία σας! Στο Pet Heart Shop θα βρείτε αντιπαρασιτικά σε σπρέι, αμπούλες ή χάπια για τσιμπούρια ή παράσιτα, αλλά και το γνωστό παρασιτικό κολάρο, για να κάνει τις βόλτες του ανενόχλητο και ασφαλές! Επιλέξτε εκείνο που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες του κι επωφεληθείτε από την ποιότητα και τις μοναδικές τιμές!

 

Pet Heart Shop, τοpet shop… τηςκαρδιάςμας!

Το Pet Heart Shop είναι το online pet store με έδρα το Περιστέρι, που αν τα ζωάκια μπορούσαν να μιλήσουν, θα εκθείαζαν με κάθε ευκαιρία! Γιατί, εκεί υπάρχουν τα πάντα! Υψηλής ποιότητας επώνυμες τροφές, αξεσουάρ και προϊόντα υγιεινής για κάθε κατοικίδιο. Επισκεφθείτε, λοιπόν, το petheartshop.gr και κάντε τις αγορές σας εύκολα και γρήγορα! Κι αν έχετε απορίες, μπορείτε να τις λύσετε με ένα click στο Blog του Pet Heart Shop!