Δευτέρα, Ιούνιος 17, 2024
Follow Us
Δευτέρα, 21 Φεβρουαρίου 2022 08:44

Πρόγραμμα εκμάθησης ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ. Θεωρία και πρακτική εξάσκηση σε ERP πρόγραμμα.

Στον στίβο της εύρεσης εργασίας αλλά και βελτίωσης/ανάπτυξης της υπάρχουσας, καθοριστικής σημασίας αποτελεί η απόκτηση των τεσσάρων ΒΑΣΙΚΩΝ δεξιοτήτων: των Αγγλικών, της Πληροφορικής, της Λογιστικής και του Autocad.

Εγγραφές έως 11 Μαρτίου!

Τα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης, Easy Education, σχεδιάζουν και υλοποιούν το πρόγραμμα ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΜΟΝΙΚΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ.

Η χρηματοοικονομική/λογιστική πληροφόρηση παίζει κρίσιμο ρόλο στον κόσμο των επιχειρήσεων αλλά και στο σύνολο της κοινωνίας καθώς η ορθή λήψη αποφάσεων στηρίζεται σε αυτή.

Η διαρκώς αυξανόμενη ανάγκη της σύγχρονης επιχείρησης να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις καθιστά επιβεβλημένη την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας με καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό ή την επικαιροποίηση των γνώσεων του ήδη υπάρχοντος,  στο κομβικό, γνωστικό αντικείμενο της χρηματοοικονομικής- λογιστικής. Απώτερος στόχος να συντηρήσει αλλά και να αυξήσει το ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα. 

Τα ΚΔΒΜ Easy Education δημιουργούν ένα επιμορφωτικό πρόγραμμα Χρηματοοικονομικής Λογιστικής για την εμπέδωση των αρχών της Γενικής Λογιστικής και την εκμάθηση σύνταξης οικονομικών καταστάσεων των επιχειρήσεων. 

Σκοπός του προγράμματος είναι να καταρτίσει τους συμμετέχοντες με τις απαραίτητες δεξιότητες, έτσι ώστε να μπορούν να διαχειριστούν πραγματικές συνθήκες εργασίας και να ανταποκριθούν στις αυξημένες απαιτήσεις των σύγχρονων ελληνικών επιχειρήσεων στον τομέα της διαχείρισης λογιστικών θεμάτων και εφαρμογών. 

Αδιαμφισβήτητα, η πιστοποιημένη κατάρτιση στην Χρηματικοοικονομική Λογιστική σας διαφοροποιεί στην αγορά εργασίας καθώς ενισχύει την επαγγελματική σας εικόνα, καθιστώντας σας ανταγωνιστικότερους έναντι του συνόλου. 

Στο πλαίσιο του προγράμματος περιλαμβάνεται και η προσομοίωση εργασίας σε πραγματικές συνθήκες με ERP πρόγραμμα και συγκεκριμένα της Softone. Το Soft1 αποτελεί μία σύγχρονη λύση μηχανογράφησης που απλοποιεί όλες τις διαδικασίες της επιχείρησής, αποβάλλοντας την πολυπλοκότητα από την καθημερινή της λειτουργία. 

Σήμερα που η μηχανογράφηση είναι απαραίτητη σε κάθε επιχείρηση, τα ΚΔΒΜ  Easy Education στηρίζει την προσπάθεια των επιχειρήσεων για την άψογη λειτουργία των λογιστηρίων τους αλλά και των εν δυνάμει εργαζομένων σε λογιστήρια επιχειρήσεων ή ως βοηθοί λογιστών. Έτσι καλύπτονται πολύπλευρες ανάγκες δημιουργώντας υψηλού επιπέδου γνώστες των εφαρμογών.  

Στο πρόγραμμα Χρηματοοοικονομικής Λογιστικής, ο καταρτιζόμενος μαθαίνει την έννοια των οικονομικών μονάδων και τις διακρίσεις των επιχειρήσεων. Εξοικειώνεται με λογιστικές μεθόδους παρακολούθησης λογιστικών γεγονότων. Γνωρίζει το Ελληνικό Γενικό Λογιστικό Σχέδιο και τον Κώδικα Φορολογικής Απεικόνισης Συναλλαγών. Τέλος, ο καταρτιζόμενος παρακολουθεί την Εμπορική και Οικονομική Διαχείριση Επιχειρήσεων μέσω της χρήσης του λογισμικού (ERP) softone. 

Σας περιμένουμε στο χώρο μας να γνωριστούμε από κοντά και να συζητήσουμε για τις δικές σας ανάγκες. Μέχρι τότε, συμπληρώστε φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσει ένας συνεργάτης μας άμεσα μαζί σας.

 

Κάντε την εγγραφή σας τώρα και επωφεληθείτε με εκπτώσεις μέχρι και 40%. Δείτε τους πυλώνες επιβράβευσης και διεκδικείστε την έκπτωση σας.

 

Εγγραφές έως 11 Μαρτίου 2022.

Πληροφορίες:

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Easy Education, www.easy-education.gr

Κεντρικής 5 & Εληάς 1, 1ος όροφος, Βέροια.

Τ: 2331070102

Υπεύθυνος Σπουδών: Μουρτζίλας Γ. Νικόλαος

Εδώ τα βρίσκεις ΟΛΑ!!!