Τετάρτη, Ιούλιος 24, 2024
Follow Us
Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2021 08:00

Χριστουγεννιάτικη Προσφορά. Αναγνωρισμένο πιστοποιητικό ΑΓΓΛΙΚΩΝ & πλήρες πτυχίο ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

Χριστουγεννιάτικη Προσφορά.

Για όλους τους υπάρχοντες ή παλαιούς μαθητές μας και τα μέλη των οικογενειών τους.

Αναγνωρισμένο πιστοποιητικό ΑΓΓΛΙΚΩΝ με μόλις 190€

& πλήρες πτυχίο ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ με επιπλέον 90€.

Η προσφορά ισχύει έως 23 Νοεμβρίου 2021.

Σίγουρο & ασφαλές πιστοποιητικό Αγγλικών με ποσοστό επιτυχίας άνω του 96%!! με εξετάσεις δια ζώσης ή εξ αποστάσεως σε όλη την Ελλάδα .

ΑΣΕΠ και ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΙΣΧΥ:

Το πιστοποιητικό [Open College Network West Midlands] είναι αποδεκτό από ΑΣΕΠ, για διορισμούς και προσλήψεις εκπαιδευτικών, κατάλληλο για μεταπτυχιακά, προκηρύξεις για προσλήψεις στο Δημόσιο, Μετατάξεις ήδη διορισμένων υπαλλήλων, Αξιολόγηση Διοικητικών Υπαλλήλων, Προσλήψεις σε ΔΕΚΟ όπως ΔΕΗ, ΔΕΔΗΗΕ, Λιμάνια, Εφορίες, Τελωνεία, Προσλήψεις σε σώματα ασφαλείας όπως Αστυνομία, Πυροσβεστική, Λιμενικό, ΚΕΠ, έχει δια βίου ισχύ χωρίς να χρειάζεται ανανέωση.

Παροχές OCN Lower (B2) ήOCN Proficiency (C2):

- Δωρεάν πρόσβαση σε εκπαιδευτικό υλικό για το OCN Lower ή OCN Proficiency.

- Προετοιμασία για τις εξετάσεις για το OCN Lower ή OCN Proficiency.

- Προτεινόμενα θέματα για την ημέρα της εξέτασης.

- Ασύγχρονη τηλεκατάρτιση.

- Δωρεάν επανεξέταση στην επόμενη εξεταστική.

- Πληροφορική (full 6 ενοτήτων): Δίνεται η δυνατότητα απόκτησης πτυχίου ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (6 ενοτήτων) μόλις με 90€ επιπλέον. Εξετάσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βέροια και στις πρωτεύουσες των υπόλοιπων περιφερειών αναλόγως τη διαθεσιμότητα. Η τιμή των 90€ αφορά αποκλειστικά τους συμμετέχοντες στις εξετάσεις Αγγλικών ή κάποιο μέλος της οικογένειάς τους που θα έχουν επιλέξει ταυτόχρονα και την συμμετοχή τους στις εξετάσεις Αγγλικών. Δεν μπορεί να επιλέξει κάποιος μόνο το πιστοποιητικό πληροφορικής. Δίδεται πρόσβαση σε ασύγχρονο εκπαιδευτικό υλικό.

Δομή πιστοποιητικού:

Η εξέταση περιλαμβάνει: Speaking, Reading, Writting & Listening

Για την επιτυχία στην εξέταση χρειάζεται ποσοστό μεγαλύτερο ή ίσο με το 50% και η βαθμολογία συμψηφίζεται από όλα τα section.

Το κόστος του πιστοποιητικού Αγγλικών ανέρχεται στα 190€.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ μόνο για τις εξετάσεις Αγγλικών Δεκεμβρίου. Επιπλέον,  μπορείς με μόλις +90€ να αποκτήσεις ΠΛΗΡΕΣ ΠΤΥΧΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ με το σύνολο των ενοτήτων (Full Standard - 6 ενότητες). Οι εξετάσεις θα υλοποιηθούν δια ζώσης τον Ιανουάριο.

Υποβολή αιτήσεων: Έως και 23 Νοεμβρίου 2021

Εξετάσεις: Εξέταση 11 Δεκεμβρίου 2021.

Εξετάσεις υλοποιούνται δια ζώσης σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με βάση την συμμετοχή ανά περιοχή. Σε περίπτωση που σε κάποια περιοχή δεν συμπληρωθούν τα άτομα δίνεται η δυνατότητα να εξετασθείτε εξ αποστάσεως από το σπίτι σας.

Επιτυχία εξετάσεων:

Το ποσοστό επιτυχίας στις εξετάσεις είναι μεγαλύτερο από 96%.

 

Απευθύνεται σε άτομα:

Που θέλουν να αποκτήσουν, Πτυχίο Αγγλικών Lower ή Proficiency εύκολα, γρήγορα, σίγουρα και από το σπίτι τους!

Το πιστοποιητικό είναι κατάλληλο για:

Αξιολογήσεις, Προκηρύξεις, Μετατάξεις, ΑΣΕΠ, Σώματα Ασφαλείας, Μεταπτυχιακά, Erasmus, Θέσεις Εργασίας στον Ιδιωτικό Τομέα.

 

Μην χάνεις χρόνο δήλωσε συμμετοχή άμεσα!

 

Επικοινωνία:

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο 23111 10186 (Δευ-Παρ 10.00-17.00)  ή αποστέλλοντας άμεσο ηλεκτρονικό μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης EasyEducation, www.easy-education.gr