Τετάρτη, Ιούλιος 24, 2024
Follow Us
Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2021 18:04

Προκήρυξη θέσης εργασίας Νοσηλευτή/τριας στο Κ.Δ.Η.Φ. Αλεξάνδρειας "Τα παιδιά της Άνοιξης"

Ο Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν.ΗΜΑΘΙΑΣπροκηρύσσει μία θέση νοσηλευτή/τριας, ΠΕ/ΤΕ/ΔΕ  με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνουπου θα καλύψει τις ανάγκες του Μικτού Κέντρου Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας Απασχόλησης & Κατάρτισης ΑμεΑ «Τα παιδιά της Άνοιξης» στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας.

Για την πλήρωση της θέσης του νοσηλευτή/τριας:

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ:

- Πτυχίο Νοσηλευτικής και άδεια ασκήσεως επαγγέλματος

ΕΠΙΘΥΜΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ:

- Επαγγελματική εμπειρία σε σχετικό αντικείμενο

- Εκπαίδευση/προϋπηρεσία στην Ειδική Αγωγή ή την Ψυχική Υγεία.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

- Βιογραφικό σημείωμα

- Φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας

- Φωτοαντίγραφο τίτλου σπουδών

- Φωτοαντίγραφο της άδειας ασκήσεως επαγγέλματος

- Αποδεικτικό επαγγελματικής εμπειρίας

- Φωτοαντίγραφο του πιστοποιητικού εμβολιασμού κατά του κορωνοϊούCOVID-19 βάσει ΦΕΚ Β’5138/05.11.2021

Οι ενδιαφερόμενοι/ες καλούνται να υποβάλουν το βιογραφικό τους, από τη Δευτέρα 15.11.2021 έως και την Παρασκευή  19.11.2021 και ώρα 14:00, αυτοπροσώπως στα στο ΚΔΗΦ Αλεξάνδρειας ή ηλεκτρονικά  στηνδιεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.με θέμα για την θέση εργασίας Νοσηλευτή.

Το βιογραφικό επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης του άρθρου 8  του Ν.1599/1986. Η ανακρίβεια των δηλούμενων στοιχείων επισύρει τις προβλεπόμενες ποινικές κυρώσεις.

- Όλοι οι τίτλοι σπουδών της αλλοδαπής θα πρέπει να έχουν αναγνωριστεί από τις αρμόδιες ελληνικές αρχές.

- Η προϋπηρεσία θα αποδεικνύεται με επικυρωμένη βεβαίωση του εργοδότη ή/και με τα αντίστοιχα ένσημα ασφάλισης.

- Ο υποψήφιος που θα επιλεγεί, πριν από την πρόσληψή του, θα κληθεί να καταθέσει αντίγραφο ποινικού μητρώου και επικυρωμένα όλα τα έγγραφα που αποδεικνύουν ότι πληρεί τις προϋποθέσεις πρόσληψης.

- Ο υποψήφιος που θα επιλεγεί, πριν από την πρόσληψή του, θα κληθεί να καταθέσει αντίγραφο ποινικού μητρώου και επικυρωμένα όλα τα έγγραφα που αποδεικνύουν ότι πληρεί τις προϋποθέσεις πρόσληψηςβάσει του από 26.10.2021 νέου σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών.

Διευκρινίζεται ότι η επιλογή θα γίνει από την αρμόδια επιτροπή μετά από συνέντευξη των υποψηφίων που πληρούν τις προϋποθέσεις πρόσληψης.

Οι υποψήφιοι που δεν θα επιλεγούν ή που θα υποβάλουν βιογραφικό χωρίς να πληρούν όλα τα παραπάνω αναφερόμενα  προσόντα της θέσης, δεν θα λάβουν απαντητική ενημερωτική επιστολή.

 Όλα τα βιογραφικά θα θεωρηθούν αυστηρά εμπιστευτικά.

Για πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με την γραμματεία του Κέντρου, τηλ.:  23330 27212.