Σάββατο, Σεπτέμβριος 07, 2024
Follow Us
Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022 20:49

Αγιασμός και ευχές για μια πορεία αντάξια της ιστορίας της (φωτό+vid)

Ο αγιασμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο έγινε σήμερα στην ομάδα της Βέροιας. Ο αγιασμός που έγινε από τον Αρχιμανδρίτη Παύλο Σταματά και τον εφημέριο Ιερέα της πατρίδας π. Διονύσιο Συρόπουλο, στο δημοτικό στάδιο της πόλης ήταν παρόντες τα μέλη της διοίκησης, τα επαγγελματικά στελέχη και η τεχνική ηγεσία με τους ποδοσφαιριστές.

Από πλευράς καλεσμένων παραβρέθηκαν ο Βουλευτής Ημαθίας Τάσος Μπαρτζώκας, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, οι Αντιδήμαρχοι Βασίλης Παπαδόπουλος, Αλέξανδρος Τσαχουρίδης και Καλλίστρατος Γρηγοριάδης, η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας Αθηνά Πλιάτσικα-Τσιπουρίδου, εκπρόσωποι της διοίκησης της ΕΠΣ Ημαθίας, το μέλος της Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Ολυμπία Αποστόλου και πολλοί άλλοι φίλοι της «βασίλισσας του βορρά».

Μετά τον αγιασμό, όλοι ευχήθηκαν η Βέροια να έχει μια καλή αγωνιστική χρονιά αντάξια του ονόματός της, ενώ στο παρακάτω βίντεο φιλοξενούνται δηλώσεις του Προέδρου της ΠΑΕ Βέροια Στέργιου Διαμάντη, του Αντιπροέδρου της ΠΑΕ και του Επιμελητηρίου Ημαθίας Στέφανου Αποστολίδη, του προπονητή Κώστα Ανυφαντάκη, των ποδοσφαιριστών Μιχάλη Μπουκουβάλα, Γιώργου Μπλέτσα και Γιάννη Ιωάννου και του Γενικού Διευθυντή της ΠΑΕ Γιώτη Τσαλουχίδη.

Να υπενθυμίσουμε ότι αύριο τετάρτη στις 4 το απόγευμα στο Δημοτικό στάδιο η Βέροια θα υποδεχθεί στις 4 το απόγευμα την ομάδα των Χανίων για το κύπελλο. 

 

Πολυμέσα