Παρασκευή, Οκτώβριος 25, 2024
Follow Us
Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2022 21:50

Κοπή πίτας και τιμητική βραδιά του Πανημαθιακού Αθλητικού Συλλόγου Καράτε

Mε μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022 στο κοσμικό κέντρο "ΣΕΙΡΙΟΣ" η κοπή της βασιλόπιτας του ΠANHMAΘIAKOY. Πλήθος κόσμου κατέκλυσε το κοσμικό κέντρο, του Κώστα Καραπαναγιωτίδη, με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Βεροίας Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, ο Βουλευτής Ημαθίας Α. Μπαρτζώκας, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ Στέργιος Διαμάντης, η Ψυχολόγος προϊσταμένη του τμήματος Κοινωνικής Προστασίας και Ισότητας φύλλων του Δήμου Βέροιας κ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΓΓΕΛΗ, καθώς και πολλοί φίλοι του Πανημαθιακού!

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν όλοι οι αθλητές με ένα μετάλλιο με κορυφαία την Βίκυ Πανετσίδου για το ασημένιο ευρωπαϊκό στην Κροατία και η Τσαγκερά Σοφία για την 9η θέση στο ευρωπαϊκό στο Τάμπερε της Φινλανδίας, 11 νέοι μαυροζωνάδες που πήραν τα κρατικά πτυχία της μαύρης ζώνης 1 Νταν από την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε.

Την εκδήλωση τίμησαν και οι κ.κ. Σταυριανίδης Σταύρος (πρόεδρος τεχνικής επιτροπής) Σταυριανίδης Βασίλης προπονητής κλιμακίου Β. Ελλάδος και οι Διαιτητές της Ομοσπονδίας μας κ. Λαζαρίδης Γιώργος και Τσιφλίδης Χαράλαμπος.

Ιδιαίτερη μνεία αξίζουν οι επιχειρηματίες του Νομού Ημαθίας που απλόχερα πρόσφεραν τα 70 δώρα της λαχειοφόρου αγοράς και ιδίως τα Lina's Exclusive της Lina Toupektsi για τη χορηγία των υπέροχων χειροποίητων κοσμημάτων.

Ευχαριστούμε θερμά, όλο το ΔΣ του συλλόγου μας, Παπαδόπουλο Θωμά (Πρόεδρος), Λίνα Τουπεκτσή (Αντιπρόεδρος), Παπαδόπουλο Γιάννη (Γ.Γραμματέας), Ταζίδη Γεώργιο (Ταμίας) και Γκούμα Ελευθερία (Ειδικός Γραμματέας) που είναι οι στυλοβάτες σε κάθε κίνηση και δραστηριότητά μας αλλά και τους προπονητές του συλλόγου μας Ρένα Χασιώτου, Ανδρέα Πανετσίδη και Βίκυ Πανετσίδου!