Τρίτη, Μαϊος 21, 2024
Follow Us
Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2022 21:38

Τάσος Μπαρτζώκας: Η Ελλάδα έχει ένα από τα μεγαλύτερα προγράμματα στήριξης, στην Ευρώπη!

Νέα παρέμβαση του Τάσου Μπαρτζώκα στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ, με θέμα τον σχολιασμό των επίκαιρων ζητημάτων της ενεργειακής κρίσης, της ακρίβειας, των μέτρων στήριξης της Κυβέρνησης αλλά και το θέμα της διαρροής ευαίσθητων πληροφοριών, των θυμάτων κακοποίησης.

Ο Βουλευτής εστίασε ιδιαίτερα στο ζήτημα των εντατικών ελέγχων που γίνονται για την καταπολέμηση των φαινομένων αισχροκέρδειας, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι «μόνο το τελευταίο διάστημα έχουν διαπιστωθεί 4000 παραβάσεις και έχουν αποδοθεί τα συναφή πρόστιμα», τονίζοντας ότι θα εντατικοποιηθούν περαιτέρω.

Ο Τάσος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στο «καλάθι του νοικοκυριού», επισημαίνοντας ότι είναι ένα ακόμα μέτρο που αξίζει να δοκιμαστεί, για την προστασία του καταναλωτή, το οποίο έρχεται να προστεθεί στο υπάρχον πακέτο μέτρων, που ξεπερνούν τα 13 δις. Ανέλυσε επίσης, τις επιλογές της Κυβέρνησης για συνεχείς μειώσεις φόρων, οι οποίες έχουν αποδώσει στην αύξηση του εισοδήματος των πολιτών.

Στην ερώτηση σχετικά με τις διαρροές ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων, θυμάτων κακοποίησης ο Βουλευτής εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκεια του, δηλώνοντας ότι είναι ανεπίτρεπτο να προσβάλλονται κατ’ αυτόν τον τρόπο τα θύματα, τονίζοντας ότι είναι ζήτημα στο οποίο η Πολιτεία και η κοινωνία οφείλει να λάβει δράση.

Πολυμέσα