Παρασκευή, Οκτώβριος 18, 2024
Follow Us
Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2023 13:51

Ο Αλέξανδρος Κουβακάς νέος Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ημαθίας

Νέος διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών του Κιλκίς τοποθετήθηκε από την ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος, ο έως πρότινος διοικητής Π.Υ. Ημαθίας, Πύραρχος, Νίκος Παλαμούτης. Ο κ. Παλαμούτης στα χρόνια που υπηρέτησε ως αξιωματικός την Ημαθία, τόσο στην Π.Υ. Νάουσας, όσο και στη διοίκηση των Π.Υ. Ημαθίας, υπήρξε άριστος στα καθήκοντά του.

Την θέση του στην Διοίκηση των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ημαθίας ανέλαβε ο Πύραρχος Αλέξανδρος Κουβακάς με αναπληρωτή Διοικητή τον Αντιπύραρχο Γρηγόρη Γερόπουλο.

Διοικητές και Αναπληρωτές στις κατά τόπους υπηρεσίες του σώματος αναλαμβάνουν:   

-Διοικητής της Π.Υ Βέροιας αναλαμβάνει από 17/02/2023 ο Αντιπύραρχος Πάντσιος Δημήτριος του Θεοχάρη. Αναπληρωτής Διοικητής Π.Υ. Βέροιας αναλαμβάνει ο Αντιπύραρχος Θεοδώρου Νικόλαος του Μαρίνου.

- Στην Π.Υ. Νάουσας παραμένει ως Διοικητής ο Αντιπύραρχος Παυλίδης Βασίλειος του Ιωάννη και Αναπληρωτής Διοικητής Π.Υ. Νάουσας ο Πυραγός Γκιόρσος Γεώργιος του Δημητρίου.

- Στην Π.Υ. Αλεξάνδρειας παραμένει Διοικητής ο Αντιπύραρχος Γερόπουλος Γρηγόριος του Ευαγγέλου και Αναπληρωτής Διοικητής της Π.Υ. Αλεξάνδρειας ο Αντιπύραρχος Αρβανιτίδης Χρήστος του Ιωάννη.