Σάββατο, Απρίλιος 20, 2024
Follow Us
Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024 14:01

Σε ρυθμούς καρναβαλιού η Κρύα Βρύση

Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίεςγια τη διοργάνωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων, που θα πραγματοποιηθούν το 2024 στηνΚρύα Βρύση. Ολόκληρο το επιτελείο του Εμπορικού Συλλόγου Κρύας Βρύσης, μαζί μεδεκάδες εθελοντές, εργάζεται όλο αυτό τον καιρό με αποκλειστικό θέμα το 30οΚαρναβάλι της Κρύας Βρύσης.

Οι υπεύθυνοι έχουν οργανώσει εδώ και καιρό το πλάνοτους για τις φετινές εκδηλώσεις. Συνεχίζονται εντατικά οι κατασκευές των αρμάτωνπου θα συμμετέχουν στην Μεγάλη Παρέλαση την Κυριακή 17/3στις 3:00 μ.μ. στονπεζόδρομο της Κρύας Βρύσης. Μάλιστα αυτό κίνησε και την ΕΡΤ3 και συγκεκριμένατην εκπομπή «Περίμετρος» όπου έκανε απευθείας σύνδεση με το καρναβαλικόεργαστήριο.  

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στην παρουσίαση του φετινού καρναβαλιού, θα είναι ομοναδικός Αλέξανδρος Τσουβέλας που αναμένεται να ξεσηκώσει τον κόσμο.

Οι συμμετοχές έχουν ήδη ξεπεράσει τα περσινάδεδομένα και αυτό το στοιχείο, είναι που δίνει το δικαίωμα στους διοργανωτές ναπιστεύουν ότι και φέτος το Καρναβάλι της Κρύας Βρύσης θα κυριαρχήσει στο χώροτων καρναβαλικών εκδηλώσεων. Μάλιστα έχει επιβεβαιωθεί και η συμμετοχή της ομάδας Cheerleading Volcanoz από τη Θεσσαλονίκη που με τις φιγούρες και τα ακροβατικά τους θα σας απογειώσουν.

Το πλήρες πρόγραμμα των φετινών εκδηλώσεων δεν έχειακόμα ανακοινωθεί επίσημα αλλά θεωρούνται σίγουρες οι ημερομηνίες:

Κυριακή 10 Μαρτίου – 12:00 όπου θα λάβει χώρα τοπαιδικό κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού,

Σάββατο 16 Μαρτίου – 11:00 με το «ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΖΩ» πουείναι ένα παιδικό υπερθέαμα για παιδιά (αλλά και για μεγάλους) με κλόουν,ξυλοπόδαρους, γαϊτανάκι, λίμπο, facepainting και πολλές εκπλήξεις

Σάββατο 16 Μαρτίου – 14:00 όπου θα γίνει το κυνήγι τουΧαμένου Θησαυρού και αναμένεται να λάβουν δράση οι μεγάλοι που με υπομονή θαπρέπει να ανακαλύψουν το έπαθλο μυστήριο.

Κυριακή 17 Μαρτίου που είναι η μεγάλη παρέλαση των αρμάτων στις 3:00 το μεσημέρι, αλλά θα έχουμε προθέρμανση από τις 2:00 το μεσημέριμε ένα απολαυστικό DJ SET σε καρναβαλικούς  ρυθμούς. Ενώ από τις 18:00 όπου θα γίνει το κάψιμο του Καρνάβαλου μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες θα υπάρξει ξεφάντωμα στην ΚεντρικήΠλατεία.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσειςσυμμετοχής αρμάτων και πεζοπόρων τμημάτων καθώς επίσης και για χορηγίες μπορείτενα απευθύνεστε στα τηλέφωνα 6973714404 – 6934305115. Επίσης στο https://kriavrisi-carnival.gr και σε Facebook και Instagram (Καρναβάλι στην Κρύα Βρύση).