Σάββατο, Απρίλιος 27, 2024
Follow Us
Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2024 21:55

Επίσκεψη της Συντονίστριας του Πρωθυπουργικού Γραφείου στον Ιατρικό Σύλλογο Ημαθίας

Από τον ιατρικό Σύλλογο Ημαθίας έγιναν γνωστά τα εξής:

Την Ημαθία και τον Ιατρικό μας Σύλλογο επισκέφθηκε την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου η Συντονίστρια του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη κα Ελενα Σώκου, συνοδευόμενη από στελέχη του Πρωθυπουργικού Γραφείου.

Από τον Ιατρικό Σύλλογο παρευρέθησαν εκτός από τον Πρόεδρο, ο Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Κοντοτάσιος και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Ρούσος.

Η συνεργάτης του Πρωθυπουργού τόνισε ιδιαίτερα την πρόθεση του Κυριάκου Μητσοτάκη για βελτίωση του Συστήματος Υγείας στην Ελλάδα σε όλους τους τομείς.

Ο Πρόεδρος μετέφερε τις θέσεις του Ιατρικού Συλλόγου Ημαθίας, όπως την υποστελέχωση σε Ιατρικό και λοιπό προσωπικό των Νοσοκομείων μας, την ανάγκη για αλλαγή στο μισθολόγιο των γιατρών του ΕΣΥ, το αφορολόγητο των εφημεριών των γιατρών του ΕΣΥ, την αναγκαιότητα κατάργησης του clowbackστους εργαστηριακούς γιατρούς, τη σύμπραξη του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα προς όφελος των πολιτών και άλλα.

Η κα Σώκου έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον αλλά και γνώση για τα ζητήματα που της θέσαμε, μας κάλεσε δε να επισκεφθούμε το Πρωθυπουργικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη όποτε επιθυμήσουμε.