Κυριακή, Σεπτέμβριος 08, 2024
Follow Us
Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024 01:04

Με πολύ κέφι και χορό ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις στην Πατρίδα Βέροιας

Με την όπως πάντα, πετυχημένη χρονιά ξεκίνησαν και το βράδυ της Τρίτης οι εκδηλώσεις στην Πατρίδα. Χθες πρεμιέρα των τετραήμερων εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πατρίδας «Ευστάθιος Χωραφάς», ο Νίκος Ζωιδάκης με το κρητικό του μουσικοχορευτικό του πρόγραμμα και ο Στάθης Παυλίδης με το ποντιακό του ρεπερτόριο, δημιούργησαν μια όμορφη βραδιά για τους εκατοντάδες παρευρισκόμενους.

Την έναρξη των εκδηλώσεων κήρυξε ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου «Ευστάθιος Χωραφάς» κ. Αντώνης Καγκελίδης ο οποίος γνωστοποίησε πως οι φετινές εκδηλώσεις είναι αφιερωμένες στα 50 χρόνια από την εισβολή των τούρκων στην Κύπρο, ενώ προηγήθηκε αγιασμός από τον εφημέριο του χωριού π. Διονύσιο Συρόπουλο.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Λάζαρος Ασλανίδης, ο δημοτικός σύβουλος και πρόεδρος του συλλόγου ιδιοκτητών καφετεριών και χώρων αναψυχής Κώστας Σαμανίδης, ο πρόεδρος της Αναπτυξιακής Ημαθίας Θεόφιλος Τεληγιαννίδης  κα.

Σήμερα Τετάρτη οι εκδηλώσεις συνεχίζονται με μια ποντιακή βραδιά με την συμμετοχή του Σταύρου Σαββίδη, του Παναγιώτη Κωνσταντινίδη και άλλων τοπικών τραγουδιστών της ποντιακής μουσικής.