Σάββατο, Απρίλιος 20, 2024
Follow Us
Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2023 11:26

Νάουσα: «Συνάντηση γεύσεων» την Παρασκευή και «Ποντιακό γλέντι» την Κυριακή

Την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου από τη 1:30 μ.μ., στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Νάουσας (Βενιζέλου 4), θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο Ποντιακό Γλέντι από την Εύξεινο Λέσχη Ποντίων Νάουσας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Αποκριάς.

Πολύ κέφι, τραγούδι και χορός στο κέντρο της πόλης, την Δεύτερη Κυριακή της Αποκριάς, με τους: Βίκη Παπαδοπούλου (Τραγούδι), Αριστείδη Μιχαηλίδη (Λύρα), Χρηστάκη Σαλέα (Κλαρίνο), Κώστα Καραπαναγιωτίδη (Τραγούδι), Γιάννη Χωραφαΐδη (Λύρα), Γιώργο Ασβεστά (Νταούλι), Γιάννη Παπαδόπουλο (Κρουστά), Δημήτρη Φουντουκίδη (Αρμόνιο).

Σε περίπτωση κακοκαιρίας η εκδήλωση θα μεταφερθεί μπροστά από το κτίριο της Ευξείνου Λέσχης.

Επίσης, την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου, από τις 7:00 μ.μ. η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας διοργανώνει την "Συνάντηση Γεύσεων", στην οδό Δημαρχίας (Δ. Βλάχου). Μία πρωτοβουλία στο πλαίσιο των εκδηλώσεων Αποκριάς, σε συνεργασία με το Δ.Ι.Ε.Κ. Βέροιας (Τεχνικός Αρτοποιός - Ζαχαροπλαστικής και Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας).

Συμμετέχουν οι μουσικοί "Ορχήστρα Βαγγέλη Ψαθά", Θωμάς Τσοπουρίδης και Γιώργος Ασβεστάς, ενώ θα προηγηθεί και πατινάδα στους δρόμους της πόλης.