Δευτέρα, Ιούνιος 17, 2024
Follow Us
Παρασκευή, 10 Μαϊος 2024 22:02

Συνάντηση του Υπουργού Λευτέρη Αυγενάκη με αγρότες και κτηνοτρόφους στη Βέροια

Πραγματοποιήθηκε από την Δ.Ε.Ε.Π. Ημαθίας, χθες Πέμπτη 9 Μάιου, παρουσία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Λευτέρη Αυγενάκη και του Γενικού Γραμματέα Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Γιώργου Στρατάκου ενημερωτική συνάντηση, με αγρότες, κτηνοτρόφους, στελέχη συνεταιρισμών και επιχειρήσεων, για τα θέματα της πρωτογενούς παραγωγής στη Ημαθία.

Ο Υπουργός ενημέρωσε αναλυτικά για όλα τα τρέχοντα ζητήματα που αφορούν την περιοχή, καθώς και για τον σχεδιασμό του Υπουργείου για το μέλλον, ενώ στη συνέχεια απάντησε στα ερωτήματα που του έθεσαν οι παρευρισκόμενοι.

Όπως τόνισε ο υπουργός αποτελεί χρέος μας να διαφυλάξουμε και να ενισχύσουμε όλα όσα με κόπο και μεράκι χτίσαμε τα τελευταία χρόνια, ξεπερνώντας τις επαναλαμβανόμενες κρίσεις και πως η Νέα Δημοκρατία με την συνεπή πολιτική της συνιστά τον πιο ισχυρό εγγυητή αυτής της προσπάθειας.

Αναφερόμενος δε στις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ζήτησε από όλους να στείλουν ένα μήνυμα σταθερότητας και προόδου για ένα ανθεκτικό, και βιώσιμο πρωτογενή τομέα, ο οποίος είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τις πολιτικές που χαράσσονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση, για να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί η Ελλάδα και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν οι βουλευτές του νομού, Απόστολος Βεσυρόπουλος, Τάσος Μπαρτζώκας, Λάζαρος Τσαβδαρίδης, ο Αντιπεριφεράρχης Ημαθίας κ. Κώστας Καλαιτζίδης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ημαθίας κ. Γιώργος Μπίκας, ο Αντιπρόεδρος της ΕΘΕΑΣ κ. Χρήστος Γιαννακάκης, οι Αντιδήμαρχοι Αγροτικής Ανάπτυξης των Δήμων Βέροιας, Ηλίας Τσιφλίδης, Νάουσας, Άννα Βασιλειάδου, Αλεξάνδρειας, Νίκος Γιαννάκης, ο εκπρόσωπος του Συλλόγου Γεωπόνων κ. Αντώνης Θεοχαρόπουλος, οι Πρόεδροι των ΔΗΜ.Τ.Ο Ν.Δ. Βέροιας κ. Θωμάς Παπαδόπουλος,  Αλεξάνδρειας κ. Βαγγέλης Παλιούρας, ΟΝΝΕΔ Ημαθίας Αλέξανδρος Αλαγκιοζίδης, πολιτευτές, πρόεδροι συλλόγων, συνεταιρισμών, κομματικά στελέχη, αγρότες και κτηνοτρόφοι.

Την συζήτηση συντόνισε ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Ημαθίας κ. Σταύρος Γιανναβαρτζής.