Σάββατο, Σεπτέμβριος 07, 2024
Follow Us
Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2023 22:08

Παρουσίαση υποψηφίων και κοπή πίτας από το ΠΑΣΟΚ Ημαθίας (φωτό+vid)

Το αδιαχώρητο υπήρξε στην σημερινή εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στη Βέροια. Οι φίλοι του Κινήματος κατέκλυσαν την αίθουσα "masna" του πολυχώρου της Ελιάς, ενώ υπήρχαν και δεκάδες που παρακολούθησαν από το μπαλκόνι της αίθουσας.

Τους παρευρισκόμενους καλοσώρισε ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Σάββας Τσιχλακίδης και στην συνέχεια τοποθετήθηκαν ο Βουλευτής Χαλκιδικής Απόστολος Πανάς και ο Διευθυντής Κοινοβουλευτικής Ομάδας και υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θανάσης Γλαβίνας οι οποίοι έστειλαν το μήνυμα του αγώνα για την μεγάλη επιστροφή της ιστορικής δημοκρατικής παράταξης, απέναντι στη Νέα Δημοκρατία της λαϊκής δεξιάς και του ΣΥΡΙΖΑ της λαϊκίστικης αριστεράς.

Στην συνέχεια έγινε η παρουσίαση των έξι υποψηφίων βουλευτών και συγκεκριμένα της Ολυμπίας Αποστόλου, του Μπάμπη Γκιόνογλου, του Σάκη Δέλλα, της Σοφίας Πάσχου, του Τάσου Σιδηρόπουλου και του Νίκου Τσιαμήτρου, οι οποίοι έκαναν έναν σύντομο αγωνιστικό χαιρετσιμό, ενώ σύντομο χαιρετισμό απήυθυνε και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας ε την υποστήριξη του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Παπαστεργίου..

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κοπή της πίτας με το φλουρί για τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής και των υποψηφίων Βουλευτών να "πέφτει" στην Σοφία Πάσχου και των παρευρισκομένων στον πρώην Γραμματέα της ΝΕ Κώστα Ασλάνογλου.

Πολυμέσα