Παρασκευή, Απρίλιος 26, 2024
Follow Us
Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2022 21:08

Δυναμική συγκέντρωση του Μιχάλη Χαλκίδη στη Βέροια

Την επίσημη υποψηφιότητά του για την διεκδίκηση του Δήμου Βέροιας ανακοίνωσε σήμερα Δευτέρα απόγευμα ο πρώην Βουλευτής Ημαθίας Μιχάλης Χαλκίδης. Στην κατάμεστη αίθουσα του πολυχώρου της «Ελιάς» ο Μιχάλης Χαλκίδης περιορίστηκε στις σκέψεις του για τον Δήμο Βέροιας και την απόφασή του να πει το «ναι» σε πιέσεις που δέχθηκε από βεροιώτες φίλους τους.

Όπως ανέφερε στην ομιλία του θέλει να συσπειρώσει τον κεντροδεξιό χώρο και μόνο με ένα ψηφοδέλτιο, με επικεφαλή τον ίδιο, ο οποίος με την εμπειρία του στην αυτοδιοίκηση ως Δήμαρχος Μελίκης και την πολύχρονη συμμετοχή του στην κεντρική πολιτική σκηνή, θα συμβάλει για να ξεφύγει ο Δήμος Βέροιας από την στασιμότητα που τον διακρίνει.

Επίσης ο Μιχάλης Χαλκίδης γνωστοποίησε ότι θα είναι, εφόσον εκλεγεί, Δήμαρχος Βέροιας μόνο για μια θητεία και θα παραδώσει την σκυτάλη σε νέους ανθρώπους.  

Παρόντες στην συγκέντρωση ήταν ο Βουλευτής Τάσος Μπαρτζώκας, οι Διευθυντές των γραφείων του Υφυπουργού Απόστολου Βεσυρόπουλου και του Βουλευτή Λάζαρου Τσαβδαρίδη, ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης, η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Βέροια Πρωτεύουσα Πόλη» Γεωργία Μπατσαρά, η Αντιδήμαρχος Βέροιας Συρμούλα Τζήμα-Τόπη, ο Πρόεδρος του ιατρικού Συλλόγου Ημαθίας Μάκης Ισαακίδης, ο πρώην Βουλευτής Ηλίας Φωτιάδης, οι πολιτευτές Νίκη Καρατζιούλα και Ιφιγένεια Βλαχογιάννη, ο πρώην Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Γιώργος Μηνάς, πρώην Δήμαρχοι Δημοτικών Ενοτήτων και πολλά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.