Σάββατο, Σεπτέμβριος 21, 2024
Follow Us
Πέμπτη, 05 Σεπτεμβρίου 2024 07:58

Εγκαινιάστηκαν τα Φροντιστήρια "Πουκαμισάς" στη Βέροια / Μια νέα επιχειρηματική δραστηριότητα του Νίκου Μουρτζίλα

Τα εγκαίνια του νέου φροντιστηρίου «Πουκαμισάς» στη Βέροια έγινε το απόγευμα της Τετάρτης.  Μια νέα επιχειρηματική δραστηριότητα στον εκπαιδευτικό χώρο του Νίκου Μουρτζίλα.

Τα Φροντιστήρια «Πουκαμισάς» είναι ο μεγαλύτερος φροντιστηριακός όμιλος της χώρας μας, διαθέτουν τους καλύτερους καθηγητές, εξαιρετική οργάνωση και καινοτόμα εκπαιδευτικά εργαλεία που βοηθούν τους μαθητές να γίνουν «το καλύτερο που μπορούν».

Ιδιαίτερη αναφορά για το Σύστημα Επιτυχίας Πουκαμισάς με τα βασικά «εργαλεία» του που είναι:

- Το μάθημα με τους καθηγητές μας που είναι οι καλύτεροι αφού εγκρίνονται από το Ακαδημαϊκό μας τμήμα, επιμορφώνονται και αξιολογούνται συνεχώς.

- Το μάθημα στο τραπέζι

- Η πραγματική προσομοίωση των εξετάσεων, καθώς οι μαθητές μας εξετάζονται σε κοινά θέματα που διαμορφώνει το Ακαδημαϊκό μας τμήμα και όχι ο καθηγητής τους, ενώ ενημερώνονται για τον μέσο όρο των επιδόσεων και για την κλιμάκωση των βαθμολογιών, ώστε να γνωρίζουν την πραγματική αξία του βαθμού τους.

- Ο Σύμβουλος καθηγητής που οργανώνει τη μελέτη των μαθητών με προσωπικά προγράμματα μελέτης και συμβάλλει στη διαμόρφωση της στοχοθεσίας τους.  

Η τελετή ξεκίνησε με τον Αγιασμό, τον οποίο τέλεσε ο Αρχιμανδρίτης Καλλίνικος Λιμνιώτης, ενώ τον Μητροπολίτη εκπροσώπησε ο Αρχιμανδρίτης Σωσίπατρος Πιτούλιας, προσδίδοντας θρησκευτική ευλογία στην έναρξη του νέου αυτού εκπαιδευτικού έργου.

Η κορδέλα του νέου διδακτηρίου κόπηκε από τον δήμαρχο της Βέροιας, Κώστα Βοργιαζίδη, τον διευθυντή σπουδών του Φροντιστηρίου, Νίκο Μουρτζίλα και τον πρόεδρο του Ομίλου «Πουκαμισάς», Αθανάσιο Πουκαμισά.