Δευτέρα, Σεπτέμβριος 16, 2024
Follow Us
Κυριακή, 28 Ιουλίου 2024 08:35

Καλή αρχή στις σπουδές σας και στην καινούργια σας ζωή!

Η Διεύθυνση, ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου ΓΕ.Λ. Βέροιας συγχαίρουμε θερμά τις μαθήτριες και τους μαθητές μας για τις εξαιρετικές τους επιδόσεις στις Πανελλήνιες Εξετάσεις.

Φέτος, οι μαθητές/-τριες μας σημείωσαν υψηλά ποσοστά επιτυχίας σε υψηλόβαθμες σχολές: 60 επιτυχόντες και επιτυχούσες σε σύνολο 75 μαθητών/-τριών· στους 10 υποψήφιους εισάγονται στη Σχολή της Ιατρικής και 6 στους 15 εισάγονται στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών· μαθητές και μαθήτριες μας, επίσης, εισάγονται στη Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών, στη Σχολή Χημικών Μηχανικών, σε Σχολές των Πολυτεχνικών Σχολών, στη Νομική, στη ΣχολήΨυχολογίας, στο τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών,στη ΣχολήΠυροσβεστικής, στη ΣχολήΑστυφυλάκων, στη Σχολή Πλοιάρχων, σε Παιδαγωγικές Σχολές Δημοτικής Εκπαίδευσης και Προσχολικής Αγωγής, σε Σχολές Οικονομικών Επιστημών. 

Το 5οΓΕ.Λ. Βέροιας με την αφοσίωσή του στη διαμόρφωση ισορροπημένων προσωπικοτήτων υποστηρίζει τους εκπαιδευτικούς και μορφωτικούς στόχους παρωθώντας τις μαθήτριες και τους μαθητές του, παράλληλα με τη συνεπή παρακολούθηση και την υπεύθυνη ανταπόκριση στις υποχρεώσεις των μαθημάτων τους, να εμπλακούν σε ποικιλόμορφες δράσειςευρωπαϊκών και εθνικών σχολικών δραστηριοτήτων – ErasmusEtwinningομάδες ΠεριβαλλοντικήςΕκπαίδευσης, ομάδα Διαμεσολάβησης, Αθλητικές Δραστηριότητες.

Ως συνέπεια των παραπάνω ενισχύονται ηδημιουργικότητα,η ευρύτερη παιδεία και το ήθος των μαθητών και μαθητριών μαςκαι προετοιμάζονται αποτελεσματικότερα για τις προκλήσεις του μέλλοντος.

Παιδιά μας, 

Καλή αρχή στις σπουδές σας και στην καινούργια σας ζωή! Οι κόποι σας ανταμείφθηκαν καιη επιτυχίασας μας εμπνέει· σας ευχόμαστε να συνεχίσετε να κυνηγάτε τα όνειρά σας με το ίδιο πάθος και αφοσίωση.