Δευτέρα, Ιούνιος 17, 2024
Follow Us
Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2024 22:29

Φροντιστήρια Πουκαμισάς – Μάθημα στο τραπέζι: Μια πρωτοποριακή μέθοδος διδασκαλίας για άριστες επιδόσεις

Στα Φροντιστήρια Πουκαμισάς εφαρμόζουμε ένα πρότυπο, καινοτόμο σύστημα εκπαιδευτικών αλληλεπιδράσεων: Το Σύστημα Επιτυχίας Πουκαμισάς

Το Σύστημα Επιτυχίας Πουκαμισάς, το συγκριτικό πλεονέκτημα των Φροντιστηρίων Πουκαμισάς, που είναι γνωστό σε όλη την Ελλάδα, ήρθε και στην πόλη της Βέροιας.

Το Σύστημα Επιτυχίας Πουκαμισάς είναι το μόνο σύστημα που εδώ και 36 χρόνια δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις και προσφέρει τα απαραίτητα εφόδια στους μαθητές μας για τη βελτίωσή τους και την επιτυχία τους.

Μάθε γιατί το Σύστημα Επιτυχίας Πουκαμισάς οδηγεί στην ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Το Σύστημα Επιτυχίας Πουκαμισάς στηρίζεται σε 5 βασικούς πυλώνες: 1. Το Μάθημα με τους καλύτερους καθηγητές 2. Το Μάθημα στο Τραπέζι 3. Το Μάθημα με τα Βιβλία των Επιτυχιών 4. Την Πραγματική Προσομοίωση Εξετάσεων 5. Τον Σύμβουλο Καθηγητή

 

2. Μάθημα στο Τραπέζι

Στα Φροντιστήρια Πουκαμισάς εφαρμόζουμε το Μάθημα στο Τραπέζι, μια πρωτοποριακή μέθοδο διδασκαλίας γύρω από ένα ελλειπτικό τραπέζι, με τον καθηγητή δίπλα στους μαθητές του.

Με τον τρόπο αυτό η «παραδοσιακή» απόσταση μεταξύ μαθητή και καθηγητή εκμηδενίζεται.

Έτσι, το μάθημα γίνεται πιο άμεσο, πιο εύληπτο, πιο αποτελεσματικό. Η διδασκαλία καθίσταται φιλικότερη, άρα και πιο ουσιαστική. Παράλληλα δημιουργείται μια δυναμική ομάδα μαθητών, στην οποία προάγεται η συνεργασία και η άμιλλα.

Δείτε εδώ περισσότερα για το Σύστημα Επιτυχίας Πουκαμισάς.

https://www.poukamisas.gr/frontistiria-mesis-ekpaidefsis/panelladikes/systima-epitychias-2/

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μαςhttps://www.poukamisas.gr/didaktiria/beroia-kentro/ και συμπληρώστε τη σύντομη φόρμα επικοινωνίας. Ένας εκπαιδευτικός σύμβουλος θα επικοινωνήσει μαζί σας για να κλείσετε ραντεβού για ατομική καθοδήγηση και να σας ενημερώσει για όλα τα προγράμματα και τις υπηρεσίες μας.

Κλείστε ραντεβού σήμερα και κάντε το πρώτο βήμα προς την επιτυχία!

Φροντιστήρια Πουκαμισάς Βέροια Κέντρο:

  • Διεύθυνση: Ελευθερίου Βενιζέλου 23
  • Τηλέφωνο: 2331020013
  • Ιστοσελίδα:https://www.poukamisas.gr/didaktiria/beroia-kentro/
  • Διεύθυνση Σπουδών:    Μουρτζίλας Νικόλαος, Χριστέλη Λήδα