Κυριακή, Σεπτέμβριος 08, 2024
Follow Us
Πέμπτη, 06 Ιουνίου 2024 15:09

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΕΝΑΡΞΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ VOUCHER ΑΝΕΡΓΩΝ

 

Έναρξη ηλεκτρονικών αιτήσεων για το έργο: Προγράμματα αναβάθμισης δεξιοτήτων και επανακατάρτισης σε όλους τους κλάδους της οικονομίας με έμφαση στις ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες.

Από την Πέμπτη 06/06/2024, οι ενδιαφερόμενοι με ενεργή κάρτα ανεργίας, που επιθυμούν να λάβουν κατάρτιση μέσω του Προγράμματος της ΔΥΠΑ με εκπαιδευτικό επίδομα 400€, μπορούν να προσέρχονται από τις 10.00 π.μ. έως τις 18.00 μ.μ. στην EasyEducation (Κεντρικής 5, 1ος Όροφος και Εληάς 1, 1ος Όροφος) στη Βέροια, για τις αιτήσεις συμμετοχής.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Κριτήριο επιλογής και ένταξης στο πρόγραμμα αποτελεί η ημερομηνία υποβολής της αίτησης.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

✓ 80 ώρες κατάρτιση σε πράσινες δεξιότητεs υψηλής ζήτησης στην αγορά εργασίας,

✓ Εκπαιδευτικό Επίδομα 400€,

✓ Πιστοποίηση φυσικών προσώπων σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO/ IEC 17024 ή μέσω διεθνώς αναγνωρισμένων πιστοποιήσεων για ψηφιακές δεξιότητες.

Προϋποθέσεις συμμετοχής:

✓ Άνεργοι εγγεγραμμένοι στο Ψηφιακό μητρώο της Δ.Υ.Π.Α. 

✓ Hλικία άνω των 18 ετών

 Απόφοιτοι τουλάχιστον υποχρεωτικής εκπαίδευσης

** Σημειώνεται ότι οι ενδιαφερόμενοι δεν πρέπει να έχουν παρακολουθήσει άλλο πρόγραμμα κατάρτισης που υλοποιείται στο πλαίσιο της ίδιας δράσης 16913.

 

 

Παρακάτω, παραθέτουμε την εκδήλωση ενδιαφέροντος, ώστε να λάβετε πρώτοι την ενημέρωση και τις οδηγίες για την ορθή υποβολή της αίτησης σας!! 

 

Εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ

Επικοινώνησε μαζί μας για την υποβολή της αίτησής σου στα τηλέφωνα 2331070102, 2331022004, καθώς και στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..



Στην περίπτωση που υποβάλετε μόνοι σας την αίτηση συμμετοχής στη Δ.Υ.Π.Α., θεμιτό είναι να μας αποστείλετε τον μοναδικό αριθμό ΚΑΥΑΣ στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., ώστε μόλις βγουν τα αποτελέσματα να ενημερωθείτε άμεσα.

Επίλεξε το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Easy Education για την υλοποίηση της κατάρτισης σου έγκαιρα και έγκυρα. Αποτελεί την πληρέστερη επιλογή!