Κυριακή, Σεπτέμβριος 08, 2024
Follow Us
Τρίτη, 28 Μαϊος 2024 22:03

Μάθημα με τους καλύτερους καθηγητές με το Σύστημα Επιτυχίας Πουκαμισάς

Στα Φροντιστήρια Πουκαμισάς εφαρμόζουμε ένα πρότυπο, καινοτόμο σύστημα εκπαιδευτικών αλληλεπιδράσεων: Το Σύστημα Επιτυχίας Πουκαμισάς

Το Σύστημα Επιτυχίας Πουκαμισάς,το συγκριτικό πλεονέκτημα των Φροντιστηρίων Πουκαμισάς,που είναι γνωστό σε όλη την Ελλάδα, ήρθε και στην πόλη της Βέροιας.

Το Σύστημα Επιτυχίας Πουκαμισάς είναι το μόνο σύστημα που εδώ και 36 χρόνια δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις και προσφέρει τα απαραίτητα εφόδια στους μαθητές μας για τη βελτίωσή τους και την επιτυχία τους.

Μάθε γιατί το Σύστημα Επιτυχίας Πουκαμισάς οδηγεί στην ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Το Σύστημα Επιτυχίας Πουκαμισάς στηρίζεται σε 5 βασικούς πυλώνες: 1. Το Μάθημα με τους καλύτερους καθηγητές 2. Το Μάθημα στο Τραπέζι 3. Το Μάθημα με τα Βιβλία των Επιτυχιών 4. Την Πραγματική Προσομοίωση Εξετάσεων 5. Τον Σύμβουλο Καθηγητή

1. Μάθημα με τους καλύτερους καθηγητές

Στα Φροντιστήρια Πουκαμισάς οι καθηγητές:

  • Εγκρίνονται από το Ακαδημαϊκό μας Τμήμα του Ομίλου, αφού αξιολογηθούν για το γνωστικό τους επίπεδο.
  • Επιμορφώνονται διαρκώς από τους υπεύθυνους του Ακαδημαϊκού Τμήματος και καθοδηγούνται με ακρίβεια στο εκπαιδευτικό τους έργο. Μετέχουν σε τακτές Συνελεύσεις Ειδικότητας, στις οποίες συνεργάζονται με όλους τους διδάσκοντες του γνωστικού τους αντικειμένου, εξελίσσοντας τις γνώσεις και τη διδακτική τους μεθοδολογία.
  • Αξιολογούνται με κριτήριο τις επιδόσεις των μαθητών τους στα Διαγωνίσματα Προσομοίωσης και στις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Αξιολογούνται, επίσης, από τους ίδιους τους μαθητές τους μία φορά τον χρόνο σε μία σειρά από κριτήρια. Στόχος των αξιολογήσεων είναι η διαρκής βελτίωση των καθηγητών του Ομίλου.

Με το τρίπτυχο ακαδημαϊκή έγκριση, διαρκής επιμόρφωση και πολυδιάστατη αξιολόγηση αποδεικνύεται στην πράξη ότι στα Φροντιστήρια Πουκαμισάς διδάσκουν οι καλύτεροι καθηγητές!

Δείτε εδώ περισσότερα για το Σύστημα Επιτυχίας Πουκαμισάς.

https://www.poukamisas.gr/frontistiria-mesis-ekpaidefsis/panelladikes/systima-epitychias-2/

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μαςhttps://www.poukamisas.gr/didaktiria/beroia-kentro/ και συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας. Ένας εκπαιδευτικός σύμβουλος θα επικοινωνήσει μαζί σας για να κλείσετε ραντεβού για ατομική καθοδήγηση και να σας ενημερώσει για όλα τα προγράμματα και τις υπηρεσίες μας.

Κλείστε ραντεβού σήμερα και κάντε το πρώτο βήμα προς την επιτυχία!

Φροντιστήρια Πουκαμισάς Βέροια Κέντρο:

  • Διεύθυνση: Ελευθερίου Βενιζέλου 23
  • Τηλέφωνο: 2331020013
  • Ιστοσελίδα:https://www.poukamisas.gr/didaktiria/beroia-kentro/
  • Διεύθυνση Σπουδών:    Μουρτζίλας Νικόλαος, Χριστέλη Λήδα