Σάββατο, Ιούλιος 27, 2024
Follow Us
Σάββατο, 18 Μαϊος 2024 14:06

Μεγάλη επιτυχία για την Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού!

Με μεγάλη επιτυχία την Τετάρτη 15 Μαΐου 2024, η Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού που διοργάνωσαν τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς Βέροια Κέντρο, στον χώρο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης της Βέροιας.

Η ημερίδα, η οποία απευθυνόταν σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, καθώς και στους γονείς τους, γνώρισε εντυπωσιακή προσέλευση, γεγονός που καταδεικνύει το έντονο ενδιαφέρον για θέματα που άπτονται του επαγγελματικού μέλλοντος των νέων.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Διευθυντής του Φροντιστηρίου Πουκαμισάς Βέροιας, κ. Νίκος Μουρτζίλας.

Κεντρικοί ομιλητές στην εκδήλωση ήταν ο κ. Γιώργος Χατζητέγας, Αντιπρόεδρος του Ομίλου Πουκαμισάς, και ο Σύμβουλος Σταδιοδρομίας κ. Πάνος Σταυρόπουλος.

Ο κ. Χατζητέγας, με την εμπειρία και την εξειδίκευσή του, ανέλυσε τις αλλαγές που φέρνει το νέο Λύκειο και οι πανελλαδικές εξετάσεις, ενώ παράλληλα παρουσίασε το Σύστημα Επιτυχίας Πουκαμισάς, το οποίο προσφέρει ολοκληρωμένη υποστήριξη στους μαθητές για την επίτευξη των ακαδημαϊκών τους στόχων.

Ο κ. Σταυρόπουλος, απευθυνόμενος στους μαθητές και τους γονείς τους, τόνισε τη σημασία της σωστής επιλογής σπουδών και επαγγέλματος, λαμβάνοντας υπόψη τα κριτήρια που ταιριάζουν στον καθένα. Επιπλέον, παρουσίασε τα ανερχόμενα επαγγέλματα και τις τάσεις της αγοράς εργασίας, δίνοντας πολύτιμες συμβουλές για την επιτυχημένη σταδιοδρομία των νέων.

Στο πλαίσιο της ημερίδας, οι μαθητές και οι γονείς τους είχαν την ευκαιρία να δηλώσουν συμμετοχή για να πραγματοποιήσουν δωρεάν τεστ μαθησιακών τύπων, προσωπικότητας και επαγγελματικών ενδιαφερόντων, προσφερόμενα από τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς Βέροια Κέντρο.

Η μεγάλη επιτυχία της Ημερίδας Επαγγελματικού Προσανατολισμού αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της δέσμευσης των Φροντιστηρίων Πουκαμισάς Βέροια Κέντρο για την υποστήριξη των μαθητών και την ομαλή μετάβασή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και στην αγορά εργασίας.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες σε όλους όσους παρέστησαν στην ημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού που διοργάνωσαν τα φροντιστήρια Πουκαμισάς. Η ανταπόκριση ήταν εντυπωσιακή και η χαρά μας μεγάλη που μοιραστήκαμε μαζί σας χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές για την επιλογή καριέρας.

Για όσους δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν, σας ενημερώνουμε ότι το φροντιστήριο Πουκαμισάς παραμένει στη διάθεσή σας για ατομική ενημέρωση και καθοδήγηση.

Φροντιστήρια Πουκαμισάς Βέροια Κέντρο:

  • Ελευθερίου Βενιζέλου 23
  • Τηλ.: 23310 20013

https://www.poukamisas.gr/didaktiria/beroia-kentro/