Τρίτη, Μαϊος 21, 2024
Follow Us
Τετάρτη, 15 Μαϊος 2024 14:10

Σήμερα η Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού στην Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας

Τετάρτη 15 Μαΐου 2024, 18.15– Δημόσια Βιβλιοθήκη Βεροίας

Η έναρξη της λειτουργίας των Φροντιστηρίων Πουκαμισάς στην πόλη της Βέροιας ξεκινάει με μια σημαντική Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού που απευθύνεται σε όλους τους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου και στους Γονείς τους. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 15 Μαΐου 2024, στις 18.15 στη Δημόσια Βιβλιοθήκη της Βέροιας. Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι ο κ. Γιώργος Χατζητέγας, Αντιπρόεδρος του Ομίλου και ο Σύμβουλος Σταδιοδρομίας, κ. Πάνος Σταυρόπουλος.

Δωρεάν Τεστ Μαθησιακών Τύπων &Προσωπικότητας και Επαγγελματικών Ενδιαφερόντωνγια μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου,Γενικού Λυκείου και ΕΠΑΛ

Τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς ήρθαν στη Βέροια με μία ακόμη μεγάλη προσφορά για μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, ένα δώρο αξίας 180 €.Τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς προσφέρουν σε όλους τους μαθητές της πόλης μας, που φοιτούν στην Ε΄ και ΣΤ΄ Δημοτικού και στην Α΄ και Β΄ Γυμνασίου, δωρεάν το τεστ Μαθησιακών Τύπων, LearningTypesτηςεταιρείας Ariston, γιατί κάθε μαθητής έχει τον δικό του τρόπο να μαθαίνει. Επίσης, στους μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου και της Α΄ Λυκείουπροσφέρουν δωρεάν το τεστ NoisisPlus για ΓΕΛ και ΕΠΑΛ, της εταιρείας Ariston, το πλέον αξιόπιστο Τεστ Προσωπικότητας και Επαγγελματικών Ενδιαφερόντων.Μετά την υλοποίηση των τεστ, οι μαθητές και οι γονείς τους πραγματοποιούν δωρεάν ωριαία συνάντηση Συμβουλευτικής με πιστοποιημένο Σύμβουλο, κατά την οποία παραδίδονται και αναλύονται τα αποτελέσματα των τεστ.

Φροντιστήρια Πουκαμισάς Βέροια - Ελευθερίου Βενιζέλου 23, Τηλ.2331020013

Διεύθυνση Σπουδών: Μουρτζίλας Νικόλαος, Χριστέλη Λήδα