Σάββατο, Απρίλιος 20, 2024
Follow Us
Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024 21:40

Η Easy Education Γιορτάζει μια Χρονιά Επιτυχίας με Την Ετήσια Κοπή Πίτας!

EasyEducation K.Δ.Β.Μ πραγματοποίησε την ετήσια κοπή της πίτας, σηματοδοτώντας άλλη μια επιτυχημένη χρονιά για τον πρωτοπόρο φορέα παροχής εκπαιδευτικών υπηρεσιών. Με αναγνώριση από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων και πιστοποίηση από τη Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης, η EasyEducation έχει καθιερωθεί ως ένας από τους κορυφαίους παρόχους εκπαιδευτικών υπηρεσιών στη χώρα μας.

Ο στόχος της EasyEducation είναι ξεκάθαρος: ποιοτική παροχή υπηρεσιών που οδηγούν στην απόκτηση δεξιοτήτων και ενισχύουν την επαγγελματική εξέλιξη. Η εταιρία αυτή σηματοδοτεί μια νέα εποχή στην εκπαίδευση, συνδυάζοντας την προσοχή στη λεπτομέρεια με την τεχνολογική πρόοδο, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις για την εκπαίδευση και την επαγγελματική ανέλιξη.

Στο πλαίσιο της επιτυχημένης εκδήλωσης κοπής της πίτας, ο ιδιοκτήτης και υπεύθυνος σπουδών της EasyEducation, κ. Μουρτζίλας Γ. Νικόλαος, απηύθυνε ένα θερμό ευχαριστήριο μήνυμα προς τους υπαλλήλους του.

Με λόγια γεμάτα συγκίνηση και εκτίμηση, ο κ. Νικόλαος ευχαρίστησε την ομάδα του για τη συνεισφορά τους στην επιτυχημένη πορεία της EasyEducation την περασμένη χρονιά.