Δευτέρα, Απρίλιος 29, 2024
Follow Us
Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2023 10:05

ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ VOUCHER ΑΝΕΡΓΩΝ ΜΕ ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΩΣ 6.532€. Επίλεξε την Easy Education για την κατάρτιση σου!

ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ VOUCHER ΑΝΕΡΓΩΝ ΜΕ ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΩΣ 6.532€. Επίλεξε την Easy Education για την κατάρτιση σου!

ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ!

Δες αναλυτικά όλα τα διαθέσιμα προγράμματα και επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει.

 

  1. Πρόγραμμα ανέργων με εκπαιδευτικό επίδομα 1000€.

Το πρόγραμμα αναμένεται να ωφελήσει περίπου 30.000 ανέργους.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ρόλο θα διαδραματίσει ο χρόνος υποβολής της αίτησης για την επιλογή στο πρόγραμμα και τη λήψη του εκπαιδευτικού επιδόματος των 1.000€.

Εξασφάλισε την ταχύτατη υποβολή της αίτησής σου μόνο με την EasyEducation.

«Προγράμματα αναβάθμισης δεξιοτήτων και  επανακατάρτισης σε κλάδους υψηλής ζήτησης με έμφαση στις ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες».

Ολοκληρώνοντας την θεωρητική κατάρτιση θα συμμετέχετε σε εξετάσεις Πιστοποίησης. Με την επιτυχή ολοκλήρωση της κατάρτισης παρέχεται μοριοδοτούμενο πιστοποιητικό, αναγνωρισμένο από ΑΣΕΠ και δημόσιο

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΔΩ και εκπαιδευτικό επίδομα 1,000€

 

Πρόγραμμα Κατάρτισης και Απασχόλησης ανέργων ηλικίας 25 έως 45 ετών» με επίδομα έως 6.532€

Το πρόγραμμα αναμένεται να ωφελήσει 15.000 ανέργους ηλικίας 25-45.

Αφορά 80 ώρες κατάρτισης με σύγχρονη ασύγχρονη και δια ζώσης παρακολούθηση και την δυνατότητα 6μηνης  πρακτικής σε ιδιωτική επιχείρηση.

Ολοκληρώνοντας την θεωρητική κατάρτιση θα συμμετέχετε σε εξετάσεις Πιστοποίησης. Ολοκληρώνοντας την θεωρητική κατάρτιση και μετά την επιτυχία των εξετάσεων, λαμβάνετε εκπαιδευτικό επίδομα έως 400€. Στη συνέχεια έχετε την ευχέρεια να προχωρήσετε σε πρακτική αποκτώντας επίδομα έως 6.132€   

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΔΩ

 

  1. Νέο voucher ανέργων Security

Επίκειται νέο Voucher κατάρτισης ανέργων για άδεια SECURITY που παρέχει επίδομα έως 525 ευρώ!

Αναμένεται άμεσα το νέο Επιδοτούμενο Πρόγραμμα (Voucher) «Ανάπτυξη βασικών δεξιοτήτων ως Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας με παροχή πιστοποίησης των αποκτηθεισών γνώσεων» για απόκτηση Κρατικής Άδειας Προσωπικού Ιδιωτικής Ασφάλειας (SECURITY) με Πιστοποίηση ΚΕΜΕΑ & ΕΟΠΠΕΠ.

Το πρόγραμμα θα είναι 105 ώρες με την μέθοδο σύγχρονης εξ αποστάσεωςτηλεκατάρτισης και παρέχει επίδομα θεωρητικής κατάρτισης 525€

 

Προϋποθέσεις Συμμέτοχής:

Να είναι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο της Δ.ΥΠ.Α. κατά την ημερομηνία υποβολής της αίτησης.

  • Να έχουν ηλικία από 18-50 ετών (να έχουν γεννηθεί δηλαδή κατά την υποβολή της αίτησης να είναι άνω των 18 και έως 50 ετών.
  • Να είναι Έλληνες πολίτες ή Έλληνες Ομογενείς ή πολίτες χώρας- μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης  (*Για τους πολίτες κρατών μελών της Ε.Ε. απαιτείται η γνώση της ελληνικής γλώσσας σε τουλάχιστον βαθμό: Β2 Επίπεδο)
  • Να είναι απόφοιτοι τουλάχιστον υποχρεωτικής εκπαίδευσης (απολυτήριο γυμνασίου). *Επισημαίνεται ότι, στην περίπτωση που ο απολυτήριος τίτλος ή άλλος ισότιμος ή ανώτερος τίτλος σπουδών αποκτήθηκε στην αλλοδαπή, απαιτείται επίσημη μετάφραση και πράξη αναγνώρισης.
  • Να μην έχουν παρακολουθήσει πρόγραμμα κατάρτισης στο ίδιο αντικείμενο τα τελευταία δύο (2) έτη 

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΔΩ

 

Γιατί να επιλέξετε το ΚΔΒΜ EasyEducation;

  • Το ΚΔΒΜ EasyEducationείναιαδειοδοτημένο και μετέχει επίσημα στο Μητρώο Παρόχων της Δ.ΥΠ.Α. (πρώην ΟΑΕΔ). Αυτή την περίοδο υλοποιεί το πρόγραμμα αναβάθμισης δεξιοτήτων «νέας γενιάς» για 80.000 ανέργους, με χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης & Ανθεκτικότητας, της Δ.ΥΠ.Α.
  • Πληρεί όλες τις προδιαγραφές που θέτει το τελευταίο θεσμικό πλαίσιο για την υλοποίηση προγραμμάτων κατάρτισης με 20 μόνιμους εργαζόμενους.
  • Έχει δυναμικότητα 187 άτομων (δυνατότητα ταυτόχρονης παρακολούθησης προγραμμάτων ανά ώρα).
  • Διαθέτει 4 ιδιόκτητες πλατφόρμες τηλεκατάρτισης.
  • Διαθέτει αίθουσες διδασκαλίας 40 τ.μ., με διπλάσιο ποσοστό από το απαιτητό περί φυσικού αερισμού και φωτισμού
  • Είναι η μεγαλύτερη εκπαιδευτική δομή στο Ν. Ημαθίας με συνολικά 550 τ.μ. χώρων διοίκησης, εκπαίδευσης και υποδοχής και 3 δομές σε σημεία κλειδιά του ιστορικό κέντρου της Βέροιας, για να παρέχει εύκολη πρόσβαση στο σύνολο των εκπαιδευομένων της πόλης.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, παραμένουμε στη διάθεση σας!

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας:

Τηλ.: 23310 70102  (10:00 – 20:00)

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.