Δευτέρα, Απρίλιος 29, 2024
Follow Us
Πέμπτη, 07 Σεπτεμβρίου 2023 14:37

Easy Education: Κλήρωση Δώρου αξίας 690€ στην Εληάς 1 στις 11 Σεπτεμβρίου

Με τεράστια δώρα αναμένεται να ξεκινήσει η σχολική χρονιά στο Δημαρχείο της Βέροιας

Η ημερομηνία 11η Σεπτεμβρίου αναμένεται να μας φέρει μια ξεχωριστή εκδήλωση που δεν θα θέλετε να χάσετε. Από τις 9 το πρωί, η ομάδα της  Easy Education θα βρίσκεταιστο προαύλιο της δομής της στην Εληάς 1, έτοιμη να σας υποδεχθεί σε ένα γεγονός που υπόσχεται να σας προσφέρει νέες δυνατότητες και ευκαιρίες.

Κατά τη διάρκεια αυτής της ιδιαίτερης συνάντησης, θα διανεμηθούνπάνω από 1000 φάκελοι σε όσους επισκεφθούν την εκδήλωση. Τι περιέχουν αυτοί οι φάκελοι; Ένα QR code που θα αποτελέσει το εισιτήριο σας για μια εξαιρετική ευκαιρία. Ένα ταξίδι προς την εμπειρία και τη γνώση που μπορεί να ανοίξει νέες πόρτες για εσάς.

Τι κρύβεται πίσω από αυτό το QR code; Μια ειδική κλήρωση που σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε ένα σεμινάριο της επιλογής σας, αξίας έως και 690€. Αυτή είναι μια πραγματική ευκαιρία για εσάς να εμβαθύνετε σε ένα θέμα που σας ενδιαφέρει, να αποκτήσετε νέες γνώσεις και δεξιότητες που μπορούν να διαμορφώσουν το μέλλον σας.

Το μότο της ημέρας; Ένα μικρό βήμα στην εκπαίδευση σου, ένα μεγάλο άλμα για την σταδιοδρομία σου!

Όσοι επισκεφτούν την Εληάς 1 θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ αλλά και τις εκπτώσεις έως -50% που μπορούν να αξιοποιήσουν σε πλήθος σεμιναρίων.

  • Easy Education υλοποιεί δωρεάν μαθήματα πληροφορικής για παιδιά ηλικίας 9-14 ετών με θεματικό τίτλο , «ΨΗΦΙΑΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ»
  • Επίσης προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΑΞΙΑΣ 600€ στην ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ  σύμφωνα με το νέο θεσμικό πλαίσιο, κατάρτιση στο Office 2021 και στο επίπεδο PROFICIENCY για ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ  ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ

Δικαιούχοι του προγράμματος με δωρεάν δίδακτρα:
- Μέλη του συλλόγου Πολυτέκνων Ν.Ημαθίας
- Μέλη του συλλόγου Τριτέκνων Ν. Ημαθίας
- Άνεργοι (με ενεργό δελτίο ανεργίας)
- Δημόσιοι Υπάλληλοι
- Κάτοχοι Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων από 13 έως 30 ετών

ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ

Νέο θεσμικό πλαίσιο προγραμμάτων ! Η Easy Education μπροστά από τις νέες εξελίξεις ακόμη μια φορά! Έκδοση πιστοποιητικού Office 2021 με απόλυτη ασφάλεια και με δια βίου ισχύ!

Σας προσκαλούμε να ενώσετε τις δυνάμεις σας μαζί μας σε αυτήν την εκδήλωση και να αξιοποιήσετε την ευκαιρία να κερδίσετε ένα πολύτιμο σεμινάριο.

Και μην ξεχνάτε, η παραγωγικότητα αποτελεί προϋπόθεση για οποιαδήποτε επιτυχίας. Η παραγωγικότητα  αναπτύσσεται και υποστηρίζεται μόνο με έναν τρόπο. Δια της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

 Και για να βοηθήσουμε στην ανάπτυξή σας, η EasyEducation υποστηρίζει την ανέλιξη σας προσφέροντας μια ποικιλία προγραμμάτων σπουδών, ενισχύοντας τις δεξιότητες σας και δημιουργώντας τις βάσεις για τη μετατροπή της γνώσης σε παραγωγικότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Σας περιμένουμε Εληάς 1 Βέροια, στις 11 Σεπτεμβρίου, από τις 9 το πρωί!

 

Πληροφορίες:

Βέροια: Εληάς 1 & Κεντρικής 5, 1ος όροφος

www.easy-education.gr

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΤΗΛ: 2331022004, 2331070102

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 πμ – 20:00 μμ.