Πέμπτη, Απρίλιος 16, 2026
Follow Us
Πέμπτη, 16 Απριλίου 2026 12:04

Παγκόσμια Ημέρα Ευχής / Πλατεία Ρακτιβάν (Ωρολογίου) Βέροιας

Walk for Wishes 2026 – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΥΧΗΣ
2 Μαΐου, 18:00 | Πλατεία Ρακτιβάν (Ωρολογίου)

Η Παγκόσμια Ημέρα Ευχής -29η Απριλίου- αποτελεί παγκόσμιο ορόσημο για το Make-A-Wish, καθώς σηματοδοτεί την επέτειο της εκπλήρωσης της πρώτης ευχής, του μικρού Chris, που πριν από 46 χρόνια έγινε αστυνομικός για μία ημέρα και αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για την ίδρυση του οργανισμού. (Διαβάστε περισσότερα εδώ- https://makeawish.gr/history/)

Φέτος, το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) συμπληρώνει 30 χρόνια από την ίδρυσή του καιαπό τις 26 Απριλίου έως τις 3 Μαΐου διοργανώνει διαδοχικούς περιπάτους σε 13 πόλεις της Ελλάδας, το Walk for Wishes 2026. Φέτος, με πρωτοβουλία εθελοντών και οικογενειών παιδιών ευχής ο περίπατος θα διεξαχθεί σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Έδεσσα, Ιωάννινα, Μονεμβασιά, Σπάρτη, Διακοπτό, Άνδρο, Ηράκλειο, Ναύπλιο, Βέροια, Σέρρες και Χανιά. Oι περίπατοι θα είναι βραδινοί ώστε να φωτίσουμε τον ελληνικό ουρανό, από άκρη σε άκρη, στο μπλε χρώμα του Make-A-Wish με το φωτεινό μας αστέρι κολιέ, ενώ τον δρόμο μας θα οδηγήσουν παιδιά ευχής και οι οικογένειές τους. Με τους συμβολικούς αυτούς περίπατους θα τιμήσουμε όλα τα παιδιά ευχής που πάλεψαν με μία σοβαρή ασθένεια και έγιναν καλά, ή που εξακολουθούν να παλεύουν, αλλά και τη μνήμη εκείνων που φώτισαν το δρόμο μας.

Οι περίπατοι θα διεξαχθούν με τη συνεργασία των Δήμων (δείτε παρακάτω αναλυτικά) που θα φωταγωγήσουν μνημεία ή τοπόσημα των πόλεων και θα σηματοδοτήσουν τους τερματισμούς των διαδρομών.

* Η συμμετοχή είναι δωρεάν, ενώ προτρέπουμε όσους το επιθυμούν να προμηθευτούν το φωτεινό μας αστέρι κολιέ εδώ- https://www.makeawish-eshop.gr/sullektika/walk-for-wishes-2026/foteino-asteri

Ο περίπατος θα διεξαχθεί στην πόλη μας, με την Αιγίδα του Δήμου στις 02/05 στις 18:00 με σημείο συγκέντρωσης την Πλατεία Ρακτιβάν (Ωρολογίου).

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Μάθετε περισσότερα: https://makeawish.gr/walk-for-wishes-2026/

Φορέστε κάτι μπλε και ελάτε να περπατήσουμε μαζί!

Προσθήκη σχολίου