Κυριακή, Σεπτέμβριος 08, 2024
Follow Us
Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2024 16:24

O oριστικός κατάλογος συμμετεχόντων στις θρησκευτικές εμποροπανηγύρεις του Δήμου Αλεξάνδρειας

Στην Αλεξάνδρεια σήμερα την 25η του μήνα Ιουνίου του έτους 2024 ημέρα Τρίτη και ώρα 11:00 π.μ., συνήλθε σε συνεδρίαση η τριμελής γνωμοδοτική επιτροπή ελέγχου και αξιολόγησης των αιτήσεων των πωλητών που θα συμμετέχουν στις Θρησκευτικές Εμποροπανηγύρεις του Δήμου Αλεξάνδρειας έτους 2024 και συνέταξε τον Οριστικό κατάλογο συμμετεχόντων / κατόχων θέσεων στις θρησκευτικές εμποροπανηγύρεις του Δήμου Αλεξάνδρειας Α. ΑΓΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΛΟΥΤΡΟΥ και Β. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ, για το έτος 2024 (βλέπε συνημμένο αρχείο).

Η καταβολή των προβλεπόμενων τελών θα γίνεται από τους ενδιαφερομένους πωλητές εντός πέντε (05) εργάσιμων ημερών από την επομένη της δημοσιοποίησης του οριστικού καταλόγου συμμετεχόντων/κατόχων θέσεων, με χρεωστική κάρτα στο ταμείο του Δήμου ή με κατάθεση στον λογαριασμό του Δήμου Αλεξάνδρειας στην Τράπεζα Πειραιώς, στον ΙΒΑΝ:  GR7301722080005208055980185.

Απαραίτητα στοιχεία για την κατάθεση είναι η αναγραφή του ονοματεπωνύμου του ενδιαφερομένου πωλητή, του ΑΦΜ και της αιτιολογίας κατάθεσης: “Για την εμποροπανήγυρη της Αγίας Κυριακής Λουτρού 2024” ή “Για την εμποροπανήγυρη της Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξάνδρειας 2024”.

Η απόδειξη του ταμείου του Δήμου ή το αποδεικτικό κατάθεσης της τράπεζας θα κατατίθεται άμεσα στο Τμήμα Τοπικής οικονομικής Ανάπτυξης, Γραφείο 18 στον Δήμο Αλεξάνδρειας ή θα αποστέλλεται ηλεκτρονικά στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Σε περίπτωση μη καταβολής του προβλεπόμενου τέλους από τους ενδιαφερομένους πωλητές εντός της παραπάνω προθεσμίας, δεν θα είναι δυνατή η συμμετοχή αυτών στις εν λόγω εμποροπανηγύρεις του Δήμου.

Η Επιτροπή:

Πάντου Βασιλική
Αρβανιτοπούλου Παρθένα
Ανθίμου Αικατερίνη

Συνημμένα: Ο οριστικός κατάλογος