Κυριακή, Σεπτέμβριος 08, 2024
Follow Us
Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2024 07:42

Το πρόγραμμα κίνησης του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Βέροιας, Νάουσας και Καμπανίας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων:
 
Την Τρίτη 25 Ιουνίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση του Αγίου Λουκά του Ιατρού στον Ιερό Ναό του στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Η Ιερά Ακολουθία θα μεταδοθεί απευθείας από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».
 
Την Τετάρτη 26 Ιουνίου στις 6:00 μ.μ. στον Χώρο Τεχνών του Δήμου Βεροίας θα κηρύξει την έναρξη των εργασιών του 30ου Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου των «Λ΄ Παυλείων» που φέτος θα ασχοληθεί με το θέμα «Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ».
 
Την Πέμπτη 27 Ιουνίου στις 9:00 π.μ. στον Χώρο Τεχνών του Δήμου Βεροίας και στις 6:00 μ.μ. στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Δήμου Βεροίας θα παρακολουθήσει τις εργασίες του 30ου Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου των «Λ΄ Παυλείων».
 
Την Πέμπτη 27 Ιουνίου στις 8:00 μ.μ. στον Χώρο Τεχνών του Δήμου Βεροίας θα παραστεί και θα χαιρετίσει την κεντρική εκδήλωση των «Λ΄ Παυλείων» με τίτλο: «Χαίρε Κύπρος αδούλωτη», ένα αφιέρωμα στην Κύπρο με αφορμή τα 50 χρόνια από την Τουρκική εισβολή.
 
Την Παρασκευή 28 Ιουνίου στις 9:30 π.μ. στον Χώρο Τεχνών του Δήμου Βεροίας θα παρακολουθήσει τις εργασίες και θα κηρύξει τη λήξη του 30ου Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου των «Λ΄ Παυλείων».
 
Την Παρασκευή 28 Ιουνίου στις 7:00 μ.μ. θα λάβει μέρος στον Πολυαρχιερατικό Εσπερινό στον πανηγυρίζοντα Παλαιό Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Παύλου και Πέτρου Βεροίας.
 
Το Σάββατο 29 Ιουνίου το πρωί θα λάβει μέρος στο Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο στον πανηγυρίζοντα Παλαιό Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Παύλου και Πέτρου Βεροίας.
 
Το Σάββατο 29 Ιουνίου στις 7:30 μ.μ. θα προεξάρχει στην πάνδημη Ιερά Λιτανεία από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας προς το Βήμα του Αποστόλου Παύλου, όπου θα προεξάρχει στον Πολυαρχιερατικό Εσπερινό της λήξης των «Λ΄ Παυλείων».
 
Την Κυριακή 30 Ιουνίου το πρωί θα ιερουργήσει στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή των Αγίων Πάντων Βεργίνης.