Σάββατο, Ιούλιος 27, 2024
Follow Us
Τετάρτη, 15 Μαϊος 2024 21:39

Το Cashout στο διαδικτυακό στοίχημα

Οι στοιχηματικές εταιρίες προσφέρουν πλέον μία σειρά εφαρμογών κάνοντας το παιχνίδι σας πιο ευχάριστο και διασκεδαστικό. Το Cashout και το BetBuilder είναι δύο από τις λειτουργίες που έχουν την αποδοχή των παικτών στο στοιχημα live ή τα pre-game πονταρίσματα. Μέσα από αυτές τις εφαρμογές ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να βελτιώσει τις υπέρ του πιθανότητες και γιατί όχι να καταφέρει μία νίκη κόντρα στον bookmaker. Μία αναφορά στον τρόπο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το cashout και τα πλεονεκτήματα που θα φέρει στο παιχνίδι σας ενδεχομένως να φανεί χρήσιμη σε μελλοντικά πονταρίσματα.

Τι είναι το Cashout

Το CashOut είναι η εφαρμογή που σας επιτρέπει να διευθετήσετε ένα στοίχημα πριν την ολοκλήρωσή του. Σας χαρίζει το πλεονέκτημα να αποφύγετε το καρδιοχτύπι των τελευταίων λεπτών και τη δυνατότητα να εξαργυρώσετε πρόωρα το χρηματικό ποσό που σας προσφέρεται στην εκάστοτε στοιχηματική πλατφόρμα. Το ποσό αυτό εξαρτάται από πολλές παραμέτρους και παρουσιάζει διακυμάνσεις κατά την εξέλιξη της αναμέτρησης. Ο χρόνος που θα αποφασίσετε ένα cashout είναι κομμάτι της στρατηγικής σας και θέλει ιδιαίτερη εμπειρία για να αποκομίσετε το μέγιστο δυνατό κέρδος.

Πότε αποφασίζω ένα CashOut

Σε αυτή την ερώτηση κανείς δεν μπορεί να απαντήσει με ασφάλεια στους παίκτες που έχουν ενσωματώσει την πρόωρη εξαργύρωση στο παιχνίδι τους. Η επιλογή της κατάλληλης στιγμής και κυρίως το είδος του cashout που επιλέγετε έχει να κάνει τόσο με το χρονικό σημείο του αγώνα αλλά και με την εξέλιξη του σκορ. Η προσφορά του bookmaker μεγαλώνει όσο περισσότερο επαληθεύεται το ποντάρισμά σας και αγγίζει το μέγιστο ποσό λίγο πριν την ολοκλήρωση της αναμέτρησης.

Αντίθετα αν η εξέλιξη του αγώνα δεν δικαιώνει τις προβλέψεις σας το ποσό που μπορείτε να εξαργυρώσετε χαμηλώνει  επικίνδυνα. Ωστόσο και πάλι έχετε τη δυνατότητα να μειώσετε τις απώλειες παίρνοντας πίσω ένα μικρό μέρος του αρχικού σας πονταρίσματος. Είναι πολύ σημαντικό να αξιολογήσετε σωστά τον τρόπο που εξελίσσεται μία αναμέτρηση.

Τα είδη του Cashout στο διαδικτυακό στοίχημα

Οι παραλλαγές cashout που θα συναντήσετε στο διαδικτυακό στοίχημα είναι πολλές και εξαρτώνται από την εταιρία που έχετε επιλέξει για το παιχνίδι σας. Από το πλήρες μέχρι και το αυτόματο cashout έχετε αρκετές επιλογές στη διάθεσή σας και μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε κατά περίσταση. Ας δούμε ποιες είναι αυτές οι επιλογές.

· Πλήρες Cashout: Αποφασίζοντας να κάνετε μία πλήρη εξαργύρωση αποδέχεστε το ποσό που σας προσφέρει συνολικά ο bookmaker και κλείνετε οριστικά το στοίχημά σας. Το ποσό πιστώνεται στον λογαριασμό σας και το ποντάρισμα παύει να τρέχει.

· Μερικό Cashout: Δυσκολεύεστε να πάρετε την απόφαση για πρόωρη εξαργύρωση καθώς η αναμέτρηση βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού. Μπορείτε να ζητήσετε εξαργύρωση μέρους του πονταρίσματός σας με το αντίστοιχο ποσό και να αφήσετε το υπόλοιπο στοίχημα να εξελιχθεί μέχρι την ολοκλήρωση της αναμέτρησης. Κλειδώνετε ένα ποσό ίσως μεγαλύτερο και από το αρχικό ποντάρισμα και ευελπιστείτε σε μεγαλύτερα κέρδη με την επαλήθευση του στοιχήματός σας.

· Αυτόματο Cashout: Για εσάς που δεν έχετε αρκετό χρόνο στη διάθεσή σας για να παρακολουθήσετε την εξέλιξη ενός αγώνα στο live στοίχημα τότε η επιλογή της αυτόματης εξαργύρωσης μπορεί να αποδειχθεί ένα χρήσιμο εργαλείο. Αποφασίστε το ποσό που σας αφήνει ικανοποιημένους να κερδίσετε από το ποντάρισμά σας και αφήστε τα υπόλοιπα να γίνουν αυτόματα. Μόλις η προσφορά αγγίξει το ποσό που έχετε ορίσει θα δείτε το ποσό να πιστώνεται στον λογαριασμό σας και το στοίχημα να κλείνει οριστικά χωρίς να χρειαστεί η παρέμβασή σας.

Η στρατηγική του CashOut

Οι έμπειροι παίκτες έχουν καταφέρει να προσθέσουν την πρόωρη εξαργύρωση στην στοιχηματική τους στρατηγική. Στόχος στο παιχνίδι τους η νίκη και το cashoutπροσφέρει τις περισσότερες φορές ευκαιρίες για μικρά αλλά σίγουρα κέρδη. Αν θέλετε και εσείς να έχετε θετικό πρόσημο στα στοιχήματά σας θα πρέπει να βρείτε τον τρόπο να διαχειρίζεστε σωστά την εφαρμογή του cashoutκαι να αφήνετε στην άκρη το άγχος των τελευταίων λεπτών μίας αναμέτρησης.