Σάββατο, Απρίλιος 20, 2024
Follow Us
Τετάρτη, 03 Απριλίου 2024 15:20

Επέκταση του δικτύου διανομής φυσικού αερίου στη Βέροια

Οι προγραμματισμένες εργασίες επέκτασης του δικτύου αποτυπώνονται με πράσινο χρώμα στον χάρτη και αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι τον Ιούλιο του 2024. Οι προγραμματισμένες εργασίες επέκτασης του δικτύου αποτυπώνονται με πράσινο χρώμα στον χάρτη και αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι τον Ιούλιο του 2024.

Η Ελληνική Εταιρεία Διανομής Αερίων enaon EDAενημερώνει ότι συνεχίζει με συνέπεια την υλοποίηση των εργασιών επέκτασης του δικτύου διανομής φυσικού αερίου στην πόλη της Βέροιας.

Οι κάτοικοι που ενδιαφέρονται να συνδεθούν με το δίκτυο φυσικού αερίου μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους ηλεκτρονικά  στην ιστοσελίδα της enaon  EDA(Map – DEDA |) ή και να αποστείλουν σχετικό αίτημα στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Για πρόσθετες πληροφορίες ή τυχόν απορίες, οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2120215904 (Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00 π.μ. - 17:00 μ.μ.)

Η enaon EDA για το έτος 2024 προσφέρει 100% έκπτωση στα τέλη σύνδεσης σε οικιακούς και εμπορικούς καταναλωτές.