Τετάρτη, Οκτώβριος 23, 2024
Follow Us
Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2024 21:09

Η Βέροια εντάσσεται στο δίκτυο της Wolt

Η Βέροια αποτελεί την 26η πόλη στην οποία δραστηριοποιείται η Wolt, και οι κάτοικοι της περιοχής μπορούν πλέον να πραγματοποιούν εύκολα και γρήγορα τις αγορές τους μέσα από το app. 

Συνεχίζεται η γεωγραφική επέκταση της Wolt στην ελληνική επικράτεια, με τη Βέροια να αποτελεί τη νέα πόλη που εντάσσεται στο δίκτυο της εφαρμογής onlinedelivery, μέσα από την οποία οι κάτοικοι της περιοχής μπορούν να πραγματοποιούν τις αγορές τους,επιλέγοντας ανάμεσα στα75 συνεργαζόμενα καταστήματα, που βρίσκονται διαθέσιμα στην εφαρμογή.
Μάλιστα, η Woltδιαθέτει αποκλειστική συνεργασία με το Αρτοζαχαροπλαστείο Κόγιας, ενώ παράλληλα, οι καταναλωτές θα έχουν την δυνατότητα να πραγματοποιούν τα ψώνια τους από τα σουπερ μάρκετ Μασούτης και το κατάστημα ψιλικών 4all, εύκολα και γρήγορα, με ένα μόνο κλικ, και σε πολύ λίγο χρόνο να παραλαμβάνουν την παραγγελία τους στην πόρτα τους.
Η Wolt συνεχίζει τη δυναμική πορεία και επέκτασή της σε πόλεις της Ελλάδας, με τον συνολικό αριθμό τους να φτάνει πλέον τις 26. Σε αυτές, οι χρήστες της εφαρμογής έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν την εμπειρία χρήσης της εφαρμογής της Wolt, την οποία η εταιρεία στοχεύει να βελτιώνει συνεχώς, με γνώμονα πάντα το να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση στους καταναλωτές της.

 

Σχετικά με τη Wolt:

Η Wolt είναι μια εταιρεία τεχνολογίας με έδρα το Ελσίνκι, η οποία έχει αναπτύξει και παρέχει μία ψηφιακή πλατφόρμα την οποία αξιοποιούν καταναλωτές, επιχειρήσεις και διανομείς. Η πλατφόρμα της Wolt συνδέει ανθρώπους που θέλουν να παραγγείλουν φαγητό και άλλα αγαθά, με επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να τα πουλήσουν ή να τα παραδώσουν. Για να το καταφέρει αυτό, η Wolt αναπτύσσει ένα ευρύ φάσμα τεχνολογιών, από logistics, μέχρι λογισμικό λιανικής και χρηματοοικονομικές λύσεις, καθώς και τη λειτουργία των δικών της καταστημάτων με την επωνυμία Wolt Market. Τα προϊόντα της Wolt περιλαμβάνουν τα Wolt at Work (υπηρεσία παροχής γευμάτων ή γενικά μεγάλων παραγγελιών για εταιρείες), Wolt Drive (υπηρεσία άμεσης παράδοσης για συνεργαζόμενες επιχειρήσεις) και Wolt Self-Delivery (υπηρεσία παραγγελιοληψίας χωρίς διανομή, την οποία αναλαμβάνει η ίδια η επιχείρηση). Η αποστολή της Wolt είναι να κάνει τις πόλεις καλύτερες, ενισχύοντας και αναπτύσσοντας περαιτέρω τις τοπικές κοινωνίες στις οποίες έχει παρουσία. Η Wolt ιδρύθηκε το 2014 και ένωσε τις δυνάμεις της με την DoorDash το 2022. Η DoorDash δραστηριοποιείται σήμερα σε 29 χώρες, 25 από τις οποίες λειτουργούν με τα προϊόντα και το εμπορικό σήμα της Wolt. Στην Ελλάδα η Wolt ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2019 και σήμερα έχει παρουσία σε 26 πόλεις (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο, Χανιά, Ρέθυμνο, Λάρισα, Βόλο, Αγρίνιο, Κοζάνη, Σέρρες, Ιωάννινα, Μύκονος, Χαλκίδα, Κατερίνη, Ξάνθη, Καλαμάτα, Καβάλα, Λαμία, Ρόδο, Μέγαρα, Κόρινθο Κομοτηνή, Ιεράπετρα, Τρίκαλα και Βέροια).