Παρασκευή, Οκτώβριος 18, 2024
Follow Us
Σάββατο, 02 Μαρτίου 2024 21:09

Δημήτρης Γιαννόπουλος: Ο Φαρμακευτικός Τεχνικός από το Μακροχώρι με διεθνή επαγγελματική καριέρα

Ένας νέος άνθρωπος, «γέννημα- θρέμμα» της Ημαθίας αναπτύσσει σπουδαία επαγγελματική δραστηριότητα στην χώρα μας αλλά και σε ευρωπαϊκές χώρες. Πρόκειται για τον Δημήτρη Γιαννόπουλο από το Μακροχώρι ο οποίος σπούδασε Φαρμακευτικός Τεχνικός με εξειδίκευση στα Καλλυντικά και Φαρμακευτική.

Με τον Δημήτρη Γιαννόπουλο είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε μαζί του για να γνωρίσουμε την επαγγελματική του πορεία και τον κλάδο τον οποίο εξειδικεύτηκε και εξασκεί επαγγελματικά.

 

- Σπούδασες από το 2018 – 2022 στο Δ.ΙΕΚ Βέροιας στην ειδικότητα Βοηθός Φαρμακείου και Τεχνικός Φαρμάκων, Καλλυντικών και παρεμφερών προϊόντων ενώ από το 2023 ασχολείσαι αποκλείστηκα με το δικό σου project την HauHet plc. Πώς προέκυψε αυτή η αγάπη για την Φαρμακευτική και τα Καλλυντικά και η ενασχόλησή σου με αυτό;

Ύστερα από την ολοκλήρωση της φοίτησης μου από το Δ.ΙΕΚ Βέροιας, από το 2023 και έπειτα, μπήκα στον χώρο των Φαρμάκων και των Καλλυντικών. Ξεκίνησα με την δική μου ψηφιακή εταιρεία με έδρα την Εσθονία, δουλεύω ως freelancer. Το πεδίο μου είναι ως Τεχνικός Σύμβουλος παρέχοντας  πληροφορίες , βοήθεια και εκτέλεση  έργων σε νέες εταιρείες και επιχείρησης που παράγουν η θέλουν να παράγουν μια μεγάλη η μικρή γκάμα καλλυντικών.

Ενδιαφέρομε να βρω εταιρείες, επιχείρησης, φαρμακεία στο αντικείμενο μου. Να βρίσκω τα καταλληλά προϊόντα , Μηχανήματα, προδιάγραφες , Α΄ Ύλες κλπ.

 

– Όλοι λίγο πολύ έχουμε ακούσει για τα καλλυντικά. Ωστόσο, καλό θα ήταν να προσδιορίσουμε τι ακριβώς εννοούμε όταν μιλάμε για καλλυντικά;

Βασικά θα ήταν καλό να εξηγήσω τι ακριβώς κάνω ως Τεχνικός Σύμβουλος λίγα λογία για την Hau Het δλδ.

Η Hau Het plc. δημιουργήθηκε το 2023, είμαστε μια ομάδα με πάθος για αυτό που κάνουμε με μεγάλο επαγγελματισμό, ανήκουμε στον χώρο των φαρμάκων, των καλλυντικών.

Η ομάδα μας αποτελείται από Φαρμακοποιούς, Χημικούς Μηχανικούς, Μηχανολόγους Μηχανικούς, Βιολόγους, Δερματολόγους και Αρχιτέκτονες. Ο καθένας συμμετέχει προσωπικά στο κομμάτι του και στην άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Βοηθάμε κάθε εταιρεία και επιχείρηση να κατασκευάζει, να δημιουργεί, να αναπτύσσει φαρμακευτικά και καλλυντικά προϊόντα με κύρος και αξιοπιστία.

Συνεργαζόμαστε με περισσότερες από 10 εταιρείες στην Ευρώπη (Ελλάδα, Ελβετία, Πολωνία, Ρουμανία, Γερμανία, Λετονία, Εσθονία, Γαλλία).

ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ & ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ

Έλεγχος αναθεώρησης  και αλλαγής τύπου

Αρχείο πληροφοριών προϊόντος (PIF)

Έκθεση Ασφάλειας Καλλυντικών Προϊόντων (CPSR)

Κοινοποίηση στις αρχές της ΕΕ (Πύλη κοινοποίησης καλλυντικών προϊόντων – CPNP)

Συμμόρφωση και μετάφραση ετικετών  (έργο τέχνης και υπηρεσίες διόρθωσης)

Αξιολόγηση της περιόδου μετά το άνοιγμα (PAO).

Τεκμηρίωση καλλυντικών

Κοσμετοεπαγρύπνηση (παρακολούθηση μετά τη διάθεση στην αγορά)

ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Συμμόρφωση με  τις καλές πρακτικές παραγωγής (GMP)

Ανάλυση κενών των υφιστάμενων διαδικασιών Ορθής Παραγωγικής Πρακτικής (GMP).

Σχεδιασμός και εφαρμογή  Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας  για την παραγωγή καλλυντικών κατά  ISO 22716

Υποστήριξη  πιστοποίησης ISO 22716  και ελέγχων

Εκπαίδευση εντός και εξ αποστάσεως εκπαίδευσης

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΘΑΡΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ GMP

Συμβουλευτική & Σχεδιασμός

Τεχνική ιδέα

Αξιολογήσεις Χώρων Μελετών Σκοπιμότητας

(Προ-) Κατασκευή & Διαχείριση Έργων

Προμήθεια

EPC/EPCM

Σχεδιασμός & Μηχανική

Επιχειρηματική Ολοκληρωμένη

Μοντελοποίηση Σχεδιασμός Εγκατάστασης

Service, Συντήρηση & Εγκατάσταση

Εκπαίδευση εμπειρογνωμόνων Τεχνικής Συντήρησης

ΜΕΛΕΤΕΣ ΒΙΟΣΙΔΥΝΑΜΙΑΣ

Σχεδιασμός πρωτοκόλλου

Κλινική φάση

Ανάπτυξη αναλυτικής μεθοδολογίας και προσδιορισμός των δραστικών ενώσεων σε βιολογικά υγρά.

Επικυρωμένες μέθοδοι ανάλυσης.

Προσδιορισμός φαρμακοκινητικών παραμέτρων.

Στατιστικός προγραμματισμός και ανάλυση.

Βιοαναλυτική, φαρμακοκινητική και βιομετρική μελέτη αναφοράς/συγγραφής και πλήρης προετοιμασία φακέλου.

 

– Παρατηρούμε ότι συνεχώς εκπαιδεύεσαι και εξελίσσεσαι! Στα πλαίσια αυτής της δυναμικής δημιουργήθηκε και η εταιρία Hau Het plc.;

Μετά από 12 έτη εμπειρίας, από το 2010 ξεκίνησα με την δική μου εταιρεία με βιολογικά καλλυντικά την Viro Pharma Ltd. Από τις αρχές του 2018 – 2022 συνέχισα με τις σπουδές μου πάνω στο αντικείμενο αυτό και το 2023 έστησα το δικό μου Project την HauHet  plc.

Η Hau Het plc, έχει στόχο ΜΟΝΟ τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η HauHet plc. έχει έδρα την Εσθονία, στο Τάλλιν.

 

– Ποια είναι η φιλοσοφία της Hau Het plc;

Ο τρόπος μας να πραγματοποιούμε μια εργασία είναι αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε. Ουσιαστικά, πρόκειται για έναν νέο τρόπο συμβουλευτικής. Σε αντίθεση με τους παραδοσιακούς συμβούλους, εμείς είμαστε αυτοί που σχεδιάζουμε και υλοποιούμε ταυτόχρονα. Διαθέτουμε ισχυρή τεχνογνωσία την οποία εξαργυρώνουμε σε λύσεις που έχουν άμεση εφαρμογή και αντίκτυπο στην πορεία μιας εταιρείας. Αναγνωρίζουμε τη σημασία των πληροφοριών, γνωρίζουμε πώς και πού να τις συλλέξουμε, να τις επεξεργαστούμε και να τις μετατρέψουμε σε κατανοητά συμπεράσματα και ενέργειες για όλους όσους εμπλέκονται σε ένα έργο.

Στόχος μας, η δημιουργία αποτελεσμάτων!

Κάθε μας ενέργεια προέρχεται από καλά σχεδιασμένες ιδέες που βασίζονται σε επιχειρηματικά δεδομένα και παράγουν πραγματικά και μετρήσιμα αποτελέσματα. Χρησιμοποιούμε την επιχειρηματική μας οξυδέρκεια, την ενσυναίσθηση και την τολμηρή δημιουργικότητά μας προς όφελος του πελάτη.

Το κλειδί για την πραγματοποίηση της μελλοντικής επιτυχίας είναι να βάζεις πρώτα τους σχετικούς ανθρώπους, είτε είναι πελάτες, είτε εργαζόμενοι είτε άλλοι ενδιαφερόμενοι. Ο σχεδιασμός των ελκυστικών εμπειριών απαιτεί τα πραγματικά άτομα να διατηρούνται στον πυρήνα, από τον σχεδιασμό μέχρι την εκτέλεση.

 

– Πού μπορούμε να σε βρούμε;

Σε περίπτωση που σκέφτεστε για μια συνεργασία παρακαλώ ελάτε σε επικοινωνία μαζί μου.

https://hauhet.co/

https://hauhet.co/contact/

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ν. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ  (Technical Advisor )

 

HauHet plc. – Xolo Go OÜ

Private Limited Company

Kalasadama 4

10415– Tallinn

Estonia

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Tallinn Trade and Companies Register – Reg. no: 14717109

EU VAT No.: EE102156920