Παρασκευή, Μάρτιος 01, 2024
Follow Us
Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2024 21:36

Ιδρύεται Σύλλογος «Μοντελιστών και Συλλεκτών Νομού Ημαθίας»

Για την προώθηση του κάθε είδους μοντελισμού (στατικός, τραινομοντελισμός, ναυτομοντελισμός, WarGames, RC, κλπ.) όπως και των κάθε είδους συλλογών (νομίσματα, γραμματόσημα, κάρτες, δίσκοι, περιοδικά, βιβλία, κλπ) στο νομό μας, σχεδιάζουμε την ίδρυση και λειτουργία «Συλλόγου Μοντελιστών και Συλλεκτών ν. Ημαθίας».

Με την δημιουργία του συλλόγου προσδοκούμε να μπορέσουμε όχι μόνο να στηρίξουμε τις σχετικές δραστηριότητες των μελών μας, αλλά να βοηθήσουμε όποιον θα ήθελε να ασχοληθεί με αυτές, να τις προωθήσουμε σε ένα ευρύτερο κοινό.

Έτσι όποιος θα ήθελε να συμμετέχει σε αυτό το πρώτο στάδιο της ίδρυσης του συλλόγου, ας επικοινωνήσει μαζί μας.

Η επικοινωνία μπορεί να γίνει με τα παρακάτω email,για να του αποσταλεί το σχέδιο καταστατικού, όπως και για να ενημερωθεί για τις ενέργειες που θα ακολουθήσουν.

  • Αυτζής Νίκος - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Ηλίας Κοτζαερίδης - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Καμπούρης Γιάννης – Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Κώστας Ζιώγας- Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Μιχάλης Αβραμίδης - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μπορεί ακόμα αν θέλει να επισκεφθεί και το κατάστημα του Μιχάλη Αβραμίδη Οπτικά,στη διεύθυνση Καμάρα Αντωνίου 1, στη Βέροια.

Σύντομα θα ακολουθήσει ενημέρωση για την ημέρα και τον τόπο της ιδρυτικής συνέλευσης του συλλόγου.

Θα ήταν χαρά μας να βρεθούμε μαζί σε αυτή την προσπάθεια.