Παρασκευή, Μαϊος 03, 2024
Follow Us
Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2024 21:11

Οι κοπές βασιλοπιτών αθλητικών και πολιτιστικών σωματείων το Σαββατοκύριακο στον Δήμο Νάουσας

Συνεχίστηκαν  οι κοπές βασιλοπιτών αθλητικών και πολιτιστικών σωματείων το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Ιανουαρίου και ο δήμαρχος του δήμου Ηρωικής Πόλεως Νάουσας κ. Νίκος Κουτσογιάννης έδωσε το παρών, στηρίζοντας τον αθλητισμό και τον πολιτισμό του δήμου Νάουσας.

Συγκεκριμένα το Σάββατο, παραβρέθηκε  στην κοπή βασιλόπιτας του Συλλόγου Περιστεράδων, στην κοπή βασιλόπιτας της Γυμναστικής Ένωσης Νάουσας , όπου μίλησε για την ανακατασκευή του ανοικτού γηπέδου στίβου και στην κοπή της βασιλόπιτα τους συλλόγου «Γενίτσαροι και Μπούλες».

Την Κυριακή, επισκέφθηκε την Τοπική Κοινότητα Στενημάχου για την κοπή της βασιλόπιτας, την Εύξεινο Λέσχη Ειρηνούπολης και την κοπή βασιλόπιτας του Μουσικού Σωματείου «Αριστοτέλης».

Επίσης ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Νάουσας κ. Ανδρέας Αϊδίνης, οι αντιδήμαρχοι Νάουσας: κα Άννα Ασλανίδου, κα Άννα Βασιλειάδου, κ. Στέλιος Δάγγας, κα. Βίκυ Δανιηλίδου, κ. Γρηγόρης Σαμαράς και κα Ία Χατζηιωαννίδου, ο γενικός γραμματέας του δήμου κ. Γιάννης Ταούλας, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ κ. Νίκος Δ. Κουτσογιάννης, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Νάουσας κ. Αλέξανδρος Φειδάντσης  και  δημοτικοί σύμβουλοι παραβρέθηκαν στις βασιλόπιτες του συλλόγου «Γλυκιά Ισορροπία», στον σύλλογο «Αράπιτσα», στον αθλητικό σύλλογο «Ηρακλής» και στην Ακαδημία Αντισφαίρισης Νάουσας.