Σάββατο, Σεπτέμβριος 21, 2024
Follow Us
Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου 2023 15:13

Ευχαριστήριο της Πρωτοβουλίας για το παιδί για την Χριστουγεννιάτικη γιορτή των δικηγόρων και δικαστικών υπαλλήλων

Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023, ένα ξεχωριστό και ζεστό Eventπερίμενε τα παιδιά που φροντίζουμε στις δομές μας σε μια ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη εμπειρία.

Τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου και του Διοικητικού Συμβούλιου Λ.Ε.Α.ΔΙ.Β. με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμόφιλοξένησαν τα παιδιά στο πανέμορφο περιβάλλον του «ΣΕΙΡΙΟΣ» MusicHall στο Μακροχώρι. Το μέρος ήταν στολισμένο με χριστουγεννιάτικη διάθεση, δίνοντας μια ατμόσφαιρα γιορτινή.

Εκεί τουςυποδέχτηκε ο Αϊ Βασίλης με τα ξωτικά του, όπου μοίρασαν δώρα σε όλα τα παιδιά και μαζί ξεδίπλωσαν τις χορευτικές τους ικανότητες και τις καλλιτεχνικές τους δεξιότητες στο FacePainting. Από τη γιορτή δεν θα μπορούσε να λείπει ο εντυπωσιακός μπουφές, γεμάτος με διάφορες γλυκιές και αλμυρές λιχουδιές.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πρωτοβουλίας για το Παιδί ευχαριστεί θερμά όλα τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου και του Διοικητικού Συμβούλιου Λ.Ε.Α.ΔΙ.Β. που με αυτήν την πρωτοβουλία έδωσαν στα παιδιά μια ανεκτίμητη εμπειρίακαι τους χάρισαν στιγμές απόλαυσης και χαράς.