Σάββατο, Ιούλιος 27, 2024
Follow Us
Τρίτη, 05 Δεκεμβρίου 2023 15:39

Επιμήκυνση Νυχιών Με Επώνυμα Προϊόντα Top Ποιότητας

Τα περιποιημένα νύχια, ανεξάρτητα από το μήκος, το σχήμα και από το αν είναι απολύτως φυσικά ή βαμμένα, είναι πάντα όμορφα. Οι επαγγελματίες του χώρου καλούνται καθημερινά να κάνουν τα νύχια μας λαμπερά και εντυπωσιακά, ακόμα και αν αυτά είναι φαγωμένα και ταλαιπωρημένα. Πέρα από τη γνώση και την εμπειρία τους στην εφαρμογή νέων τεχνικών, πρέπει φυσικά να είναι εφοδιασμένοι και με τον κατάλληλο εξοπλισμό.  

Η In Beauty Land αποτελεί τον «σύμμαχο» που κάθε επαγγελματίας ονειρεύεται να έχει στο πλευρό του. Διαθέτοντας μια τεράστια ποικιλία σε όλα τα απαραίτητα προϊόντα, τα οποία βρίσκουμε πάντα σε εξαιρετικά προσιτές τιμές, μάς προσφέρει ό,τι χρειαζόμαστε για την επιμήκυνση - χτίσιμο των νυχιών, ώστε να μπορούμε να εγγυηθούμε ένα άψογο αποτέλεσμα!   

Τζελ νυχιών από τα μεγαλύτερα brands του χώρου

Gel It Up Premium 3 In 1 Crystal Builder Gel, 30g.

Τα τζελ νυχιών αποτελούν ένα βασικό «εργαλείο» για το χτίσιμο και την επιμήκυνση, που έχουν ανάγκη νύχια τα οποία είναι σπασμένα και φαγωμένα ή απλώς κοντά.

Thuya Gel χτισίματοςAdvance Evolution Soft Pink, 25ml.

Στη συλλογή του απόλυτου προορισμού προϊόντων ονυχοπλαστικής σας περιμένουν επαγγελματικά gel από τις καλύτερες εταιρείες, για να επιλέξετε αυτά που θα καλύψουν ιδανικά τις ανάγκες σας ώστε να προσφέρετε το επιθυμητό αποτέλεσμα στις πελάτισσές σας.

 

Tips για σταθερό αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας

Woww Soft Gel Tips No3 Medium Almond, 240 τμχ.

Τα tips νυχιών αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της διαδικασίας επιμήκυνσης του νυχιού, γι’ αυτό και στην In Beauty Land μπορείτε να τα αναζητήσετε σε διάφορες προτάσεις από άποψη σχήματος, μεγέθους και τεμαχίων

Aloha Press On Gelly Tips Clear σε κασετίνα 120τμχ. – Short Square.

Βρείτε διάφανα τιπς για επιμήκυνση των νυχιών στα άνω και κάτωάκρα σε ορθογώνιο ή στρογγυλό σχήμα, ακόμα και μυτερά για εντυπωσιακό αποτέλεσμα, σε ποικιλία μεγεθών.

Μπείτε στο inbeautyland.gr αν αυτό που ψάχνετε είναι εγγυημένα και οικονομικά επαγγελματικά προϊόντα ονυχοπλαστικής. Επωφεληθείτε από την επώνυμη ποιότητα, τις χαμηλές τιμές και τα δωρεάν μεταφορικά για αγορές από 47€ και πάνω και αποκτήστε σήμερα όλα τα απαραίτητα, για να χαρίσετε σε κάθε γυναίκα τα μακριά, περιποιημένα και υγιή νύχια που ποθεί!