Τρίτη, Μαϊος 07, 2024
Follow Us
Παρασκευή, 01 Δεκεμβρίου 2023 21:08

Ευχαριστήριο Σωματείου Εργαζομένων Κοινωφελών Επιχειρήσεων Δ. Βέροιας

Ανακοινώθηκε σήμερα η απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών  103036/29.11.2023 (ΦΕΚ 6719/30.11.2023 τεύχος Β') σύμφωνα με την οποία εξαιρείται από την αυτοδίκαιη λύση του άρθρου 29 του ν. 5056/2023 η Κοινωφελής Επιχείρηση Πολλαπλής Ανάπτυξης Δήμου Βέροιας (ΚΕΠΑ Δ. Βέροιας) της οποίας η δραστηριότητα από πλευράς εξειδικευμένου αντικειμένου, απόδοσης έργου και ευρύτερης αναγνώρισης, τεκμηριώνεται πλήρως και δικαιολογεί την συνέχιση της λειτουργίας της! Η  ΚΕΠΑ Δ. Βέροιας είναι μία από τις οχτώ Κοινωφελείς Επιχειρήσεις που εξαιρέθηκαν από τις περίπου 200 που υπέβαλαν αίτημα εξαίρεσης.

Η απόφαση αυτή ήρθε ως επιβράβευση των προσπαθειών που κατέβαλλαν η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι της Επιχείρησης.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους που συνέβαλαν στην σύνταξη του φακέλου που υποβλήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο και εν συνεχεία στο Υπουργείο Εσωτερικών, με ποσοτικά και ποιοτικά στοιχεία τα οποία αναδεικνύουν την μοναδικότητα της Επιχείρησης, τις δραστηριότητες της, την συνολική απόδοση έργου και την ευρύτερη αναγνώριση της Πανελλαδικά.

Τον κ. Δήμαρχο Βέροιας που με ιδιαίτερο ζήλο πίστεψε στην απόφαση αυτή και την στήριξε με όλες του τις δυνάμεις. Τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου(πλην τριών μελών), που στήριξαν με την ψήφο τους την απόφαση αυτή.

Τους 4 κοινοβουλευτικούς εκπρόσωπους του νομού μας, που μας άκουσαν και από την πρώτη στιγμή τάχθηκαν υπέρ της απόφασης αυτής και συμμετείχαν στην προσπάθειά μας!

Η ΚΕΠΑ και οι εργαζόμενοι της θα συνεχίσουν να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα: – Να στηρίζουν τον πολιτισμό!

Σωματείο Εργαζομένων
στις Κοινωφελείς Επιχειρήσεις Δ. Βέροιας