Πέμπτη, Σεπτέμβριος 19, 2024
Follow Us
Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2023 20:14

Ανοίξτε την πόρτα… στην Xilotech και ανανεώστε τον χώρο σας!

Οι εσωτερικές πόρτες δεν μπορούν να λείπουν από κανέναν οικιακό ή επαγγελματικό χώρο, καθώς εξασφαλίζουν πολύτιμη ιδιωτικότητα κι όχι μόνο… Στη xilotech θα βρείτε πόρτες-συνώνυμο της λειτουργικότητας και της υψηλής αισθητικής, σε πολύ προσιτές τιμές. Μοντέρνες μεσόπορτες από μασίφ ξύλο, λάκα, PVC και κόντρα πλακέ θαλάσσης, με κάσα ή χωρίς, αλλά και laminate εσωτερικές πόρτες σπιτιού και επαγγελματικού χώρου, όλες τους διακρίνονται για την αξεπέραστη ποιότητα και αντοχή τους και ταιριάζουν σε κάθε στυλ διακόσμησης. Επιλέξτε το χρώμα που σας αρέσει μέσα από μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και… ανοίξτε την πόρτα στην ανανέωση!

Συρόμενες ντουλάπες για άνεση και ευκολία!

Οι συρόμενες ντουλάπες είναι ιδανικές για την επίπλωση τόσο της κρεβατοκάμαρας του σπιτιού σας, όσο και των δωματίων του ξενοδοχείου σας και στη Xilotech θα τις βρείτε σε προσιτές τιμές και μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και καλαίσθητων σχεδίων με έτοιμες πόρτες – φύλλα και έτοιμα κουτιά ντουλάπας. Εξερευνήστε την πλούσια συλλογή από μονόφυλλες, δίφυλλες και τρίφυλλες και ανακαλύψτε τη δική σας συρόμενη ντουλάπα με ανθεκτικό μηχανισμό, καθρέφτη και συρτάρια ή χωρίς, διαφορετικά δημιουργήστε την όπως θέλετε, γωνιακή ή μη, με κουτιά, πόρτες και διαστάσεις της αρεσκείας σας.

Ανοιγόμενες ντουλάπες για παραδοσιακή αισθητική!

Οι  ανοιγόμενες ντουλάπες αποτελούν μια κλασική, διαχρονική επιλογή για τον χώρο του υπνοδωματίου και στην Xilotech θα βρείτε τις καλύτερες! Μοντέρνες, ποιοτικές και καλαίσθητες, θα δώσουν λύση στην αποθήκευση των ρούχων και των λευκών ειδών σας, αναβαθμίζοντας παράλληλα τη λειτουργικότητα και την αισθητική του χώρου σας. Επισκεφθείτε με ένα click το xilotech.gr, εξερευνήστε τη συλλογή και επιλέξτε την ντουλάπα που θα πλαισιώσει τον οικιακό ή επαγγελματικό σας χώρο με τον καλύτερο τρόπο! Διαφορετικά, κάντε την επίσκεψή σας στα φυσικά καταστήματα της εταιρείας σε Αθήνα (Καισαριανή) ή Γλυκά Νερά και επενδύστε στην ασύγκριτη ποιότητα!