Πέμπτη, Σεπτέμβριος 19, 2024
Follow Us
Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2023 20:17

Γλέντησαν και απόλαυσαν αγριογούρουνο στην εκδήλωση του Αρκοχωρίου Νάουσας (φωτό + Vid)

Σε ένα εξαιρετικά όμορφο φυσικό περιβάλλον και μια χειμωνιάτικη μέρα, έγινε στο πανέμορφο Αρκοχώρι Νάουσας η 1η Γιορτή Αγριογούρουνου.

Η διοργανώτρια «Κουρμπανική Επιτροπή» του Αρκοχωρίου φρόντισε τους εκατοντάδες επισκέπτες να τους αποζημιώσει με νόστιμα μαγειρεμένο αγριογούρουνο με μακαρόνια και λουκάνικα με το ίδιο κρέας. Μαζί με αυτά τα εδέσματα προσφέρθηκαν ακόμη άφθονο τοπικό κόκκινο και λευκό κρασί, καθώς τσίπουρο παραγωγής των κατοίκων του χωριού.

«Ψυχή» της εκδήλωσης ήταν οι νεοεκλεγέντες τοπικοί σύμβουλοι Βασίλης Λαφάρας (Πρόεδρος) και Αντώνης Κοτζάμπασης (Αντιπρόεδρος), οι οποίοι όχι μόνο φρόντισαν να παρέχουν κάθε εξυπηρέτηση στους παρευρισκόμενους, αλλά και να σέρνουν πρώτοι τον χορό με την θαυμάσια παραδοσιακή μουσική του μουσικού σχήματος των χάλκινων.

Η εκδήλωση ξεκίνησε το μεσημέρι και παρά την βροχή, πολύς κόσμος παρέμεινε στον προαύλιο χώρο του Αγίου Αθανασίου μέχρι αργά το απόγευμα.

Στην 1η Γιορτή Αγριογούρουνου παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Νάουσας Νίκος Κουτσογιάννης και η πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Στέλλα Αραμπατζή.

Πολυμέσα