Δευτέρα, Σεπτέμβριος 16, 2024
Follow Us
Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2023 16:05

Διακοσμήστε την βεράντα σας πρωτότυπα &οικονομικά με αυτούς τους τρόπους

Μπορεί το καλοκαίρι να φτάνει σιγά – σιγά στο τέλος του, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε πλέον να απολαμβάνετε την συντροφιά της βεράντας σας και να χαλαρώνετε με τους αγαπημένους σας φίλους, την οικογένειά σας ή την συντροφιά του βιβλίου σας. Αν θέλετε να βρίσκεστε σε ένα όμορφο περιβάλλον, βρείτε παρακάτω ορισμένες προτάσεις για το πως να διακοσμήσετε την βεράντα σας πρωτότυπα και οικονομικά και κάντε τις πιο εύκολες και γρήγορες αλλαγές στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού σας.

  1. Προσθέστε στον χώρο σας φυτά

Βεράντα χωρίς φυτά δεν γίνεται! Ακόμη και αν κατοικείτε σε μια περιοχή με πολύ πράσινο, τα φυτά θα χαρίσουν μια υπέροχη αίσθηση στην βεράντα σας, θα αναβαθμίσουν την αισθητική της και θα σας κάνουν να αισθάνεστε ότι βρίσκεστε σε κάποιο εξοχικό. Μπορείτε να αγοράσετε γλάστρες με αναρριχόμενα λουλούδια, όπως για παράδειγμα μπουκαμβίλιες, φυτά που δεν χρειάζονται διαρκή περιποίηση, όπως κάκτους ή να δημιουργήσετε ένα μικρό παρτέρι με λαχανικά. Ό,τι και αν επιλέξετε τα φυτά θα χαρίσουν χρώμα στο μπαλκόνι σας και θα σας φτιάχνουν την διάθεση κάθε φορά που τα βλέπετε.

  1. Δώστε προσοχή στον φωτισμό

Ο φωτισμός της βεράντας σας είναι πολύ σημαντικός, ιδίως για τις απογευματινές και βραδινές ώρες όπου δεν υπάρχει επαρκές φυσικό φως. Στην αγορά θα βρείτε πλήθος από λύσεις φωτισμού, ώστε να επιλέξετε εκείνη που ταιριάζει με το στυλ διακόσμησης που έχετε επιλέξει και καλύπτει τις ανάγκες σας. Επιλέξτε ανάμεσα σε φωτιστικά οροφής https://ledokosmos.gr/fwtismos/fotistika-orofhs, γιρλάντες εξωτερικού χώρου που μπορείτε να κρεμάσετε από την μια άκρη της βεράντας στην άλλη, αλλά και ηλιακά φωτιστικά https://ledokosmos.gr/fwtismos/hliaka-fwtistika τα οποία συνιστούν μια εξαιρετικά οικονομική και φιλική προς το περιβάλλον λύση.

  1. Ανανεώστε τα έπιπλα βεράντας σας

Αν θέλετε η βεράντα σας να ξεχωρίζει για την ιδιαίτερη διακόσμησή της, δεν έχετε παρά να ανανεώσετε τα έπιπλα σας. Αναζητήστε ολοκληρωμένες λύσεις καθιστικών εξωτερικού χώρου, τραπέζια και καρέκλες βεράντας ή δημιουργήστε μια γωνιά με πουφ εξωτερικού χώρου και χαμηλό τραπέζι. Επιλέξτε γήινους τόνους αν θέλετε η βεράντα σας να αποπνέει κομψότητα, ενώ προτιμήστε φωτεινές αποχρώσεις αν επιθυμείτε να δώσετε μια funπινελιά στον χώρο. Τα έπιπλα βεράντας και κήπου αποτελούν μια επένδυση και καλό θα ήταν να αναζητήσετε ποιοτικά έπιπλα που θα αντέξουν στον χρόνο και δεν θα χρειαστεί να τα αντικαταστήσετε σε μικρό χρονικό διάστημα.