Πέμπτη, Σεπτέμβριος 19, 2024
Follow Us
Τρίτη, 22 Αυγούστου 2023 15:13

Διημερίδα στη Βέροια για την «Ορθολογική Διαχείριση Ποτάμιων Οικοσυστημάτων»

Διημερίδα με θέμα την «Οικολογική διαχείριση ποταμιών οικοσυστημάτων» διοργανώνει στη 1 και στις 2 Σεπτεμβρίου 2023 το Ελληνικό Δίκτυο Δήμων με Ποτάμια. Η διημερίδα πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Δήμο Βέροιας, ωςσυνδιοργανωτή και μέλος του Δικτύου, και με τον Σύλλογο Φίλων Ποταμού Τριποτάμου Βέροιας.

Την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου θα δοθεί Συνέντευξη Τύπου στις 19:30 μ.μ. και θα ακολουθήσει ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ με τίτλο «Ποτάμια τα Τραγούδια μας», σε συνεργασία με το «ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΣΙΤΣΑΝΗ» στις 20:30 μ.μ., στη Γέφυρα Θερμοπυλών (λαϊκή αγορά).

Το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίουθα συνεχιστούν οι εργασίες της διημερίδας από τις 09:00 π.μ., στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας.

Παράλληλα, από τις 31 Αυγούστου έως τις 3 Σεπτεμβρίου, στο Φουαγιέ του Δημαρχείου Βέροιας, θα φιλοξενηθεί η ατομική έκθεση φωτογραφίας του Δρ. Ευθύμη Λέκκα, Καθηγητή Δυναμικής Τεκτονικής Εφαρμοσμένης Γεωλογίας και Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και Προέδρου του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας.