Δευτέρα, Σεπτέμβριος 16, 2024
Follow Us
Τετάρτη, 02 Αυγούστου 2023 13:55

Το πρόγραμμα κίνησης του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Βέροιας, Νάουσας και Καμπανίας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων:

Την Τετάρτη 2 Αυγούστου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στη Μεγάλη Παράκληση της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Χαλάστρας.

Την Πέμπτη 3 Αυγούστου στις 7:30 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στη Μικρή Παράκληση της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ιερό Ναό του Προφήτου Ηλιού στο Ξηρολίβαδο.

Την Πέμπτη 3 Αυγούστου στις 9:00 μ.μ. θα ομιλήσει στη σειρά των ομιλιών «Επισκοπικός Λόγος» και θα αναπτύξει το θέμα: «Οι θαυματουργές εικόνες της Παναγίας μας (Α΄ Μέρος)» μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

Την Παρασκευή 4 Αυγούστου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στη Μεγάλη Παράκληση της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξανδρείας.

Το Σάββατο 5 Αυγούστου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού Μουτσιάλης.

Την Κυριακή 6 Αυγούστου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Μητροπολιτικό Ιερό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού Ναούσης.

Την Κυριακή 6 Αυγούστου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στη Μεγάλη Παράκληση της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Σελίου.

Τη Δευτέρα 7 Αυγούστου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Αγκαθιάς επί τη εορτή του Αγίου Νικάνορος.

Τη Δευτέρα 7 Αυγούστου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στη Μικρή Παράκληση της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην τοπική κοινότητα του Αγίου Γεωργίου Δοβράς Βεροίας.

Την Τρίτη 8 Αυγούστου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στη Μεγάλη Παράκληση της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά του Ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Η Ιερά Ακολουθία θα μεταδοθεί απευθείας στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, στην αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».