Πέμπτη, Σεπτέμβριος 19, 2024
Follow Us
Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2023 11:01

Οι 3 βασικές αγορές που πρέπει να κάνεις για το γραφείο του σπιτιού σου!

Η εργασία από το σπίτι αποτελεί μια νέα πραγματικότητα. Τα τελευταία χρόνια όλο και πιο πολλές εταιρείες εφαρμόζουν την τηλεργασία. Για να δουλέψουμε από το σπίτι πιο αποτελεσματικά πρέπει να ορίσουμε έναν χώρο ως το γραφείο μας. Η διαδικασία αυτή στην αρχή μπορεί να μας φανεί δύσκολη αλλά ακολουθώντας κάποια πολύ απλά βήματα θα συνειδητοποιήσουμε ότι είναι κάτι αρκετά απλό. Στόχος μας είναι, να δημιουργήσουμε ένα μέρος στο οποίο θα συγκεντρωνόμαστε και θα είμαστε δημιουργικοί. Δε χρειάζεται πέρα από τα βασικά έπιπλα γραφείου https://www.theodoridi.com/ να προβούμε σε πολυέξοδες αγορές. Συχνά ένα μίνιμαλ περιβάλλον χωρίς περιττές προσθήκες είναι και το ιδανικό. Πάμε λοιπόν να δούμε τα 3 βασικά πράγματα που πρέπει να αγοράσουμε για την επίπλωση του γραφείου μας.

 

  • Γραφείο

Όπως το λέει και η λέξη είναι το πλέον απαραίτητο έπιπλο για τον χώρο μας. Με μία καλή έρευνα μπορούμε να βρούμε το γραφείο το οποίο ταιριάζει στο στιλ και τον χώρο μας. Κάνοντας μια πιο απλή και ποιοτική επιλογή, αυτό θα μπορεί να μας συντροφεύει για πολλά χρόνια. Μία όμορφη επιφάνεια στο μέγεθος που χρειαζόμαστε είναι το ιδανικό εργαλείο.

 

  • Καρέκλα

Ίσως η πιο σημαντική επιλογή την οποία θα κληθούμε να κάνουμε είναι αυτή της καρέκλας μας. Θα πρέπει να βρούμε την καρέκλα που ταιριάζει στο σώμα μας και στον τρόπο που καθόμαστε. Είναι ουσιαστικά το μέσο που μας υποστηρίζει καθ’ όλη την εργασία μας και κάνει αυτή τη διαδικασία πιο ξεκούραστη και λιγότερο επίπονη. Στην αγορά υπάρχουν αμέτρητες επιλογές ως προς το υλικό, το ύψος της πλάτης, την υποστήριξη του αυχένα και άλλα. Μπορούμε επίσης να διαλέξουμε μία καρέκλα που να έχει τη δυνατότητα να τη ρυθμίσουμε μόνοι μας, ανά πάσα στιγμή, ανάλογα με τις ανάγκες μας.

 

  • Συρταριέρα

Οι συρταριέρες και οι βιβλιοθήκες https://www.theodoridi.com/epipla-grafeiou/apothikeusi/ είναι το απαραίτητο «αξεσουάρ» για το γραφείο μας. Διαλέγοντας μια συρταριέρα με πολλαπλούς χώρους μπορούμε να οργανώσουμε με πολύ μεγάλη ευκολία όλα μας τα πράγματα χωρίς να χρειάζεται να βρίσκονται πάνω στο γραφείο μας. Μ’ αυτό τον τρόπο τα προστατεύουμε από σκόνη και άλλες φθορές, τα έχουμε συγκεντρωμένα όλα σε ένα σημείο και δε χρειάζεται να ψάχνουμε που τα έχουμε τοποθετήσει.Επίσης, ο χώρος μας φαίνεται πάντα μαζεμένος και τακτοποιημένος.

Extratip: Μπορούμε να προμηθευτούμε διάφορα κουτάκια ή διαχωριστικά που να χωράνε στη συρταριέρα μας και με αυτό τον τρόπο να δημιουργήσουμε επιπλέον θέσεις για μικρότερα πράγματα και να εξασφαλίσουμε την ακόμα πιο λεπτομερή οργάνωση του εξοπλισμού μας.