Σάββατο, Ιούλιος 20, 2024
Follow Us
Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2023 08:28

Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση «Χέρι με Χέρι: η παράδοση της Ελλάδoς» στη Νάουσα.

Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου το βράδυ στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Ναούσης πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η μουσικοχορευτική παράσταση με τίτλο: «ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ, η παράδοση της Ελλάδoς», την οποία διοργάνωσε και επιμελήθηκε η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Ναούσης – Εθνική Βιβλιοθήκη Αργυρουπόλεως «Ο Κυριακίδης», υπό την αιγίδα της Αποστολικής Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας και την αρωγή του Δήμου της Ηρωικής Πόλεως Ναούσης.

Συμμετείχαν και παρουσίασαν μουσικοχορευτικό πρόγραμμα η Θρακική Εστία Θεσσαλονίκης, ο Όμιλος Περιβάλλοντος και Πολιτισμού «Αράπιτσα», ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Πυρσός», ο Σύλλογος Καππαδοκών Πλατέος «Ο Βαρασός», η Χορευτική Ομάδα Ναούσης και τα τμήματα ποντιακών και πανελληνίων χορών της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Ναούσης, ενώ παρευρέθηκαν τοπικοί πολιτικοί και στρατιωτικοί άρχοντες και πλήθος κόσμου.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Σεπτός Ποιμενάρχης μας, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, ο οποίος συνεχάρη το δραστήριο Διοικητικό Συμβούλιο της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Ναούσης για τις ποικίλες δράσεις που διοργανώνουν και ευχήθηκε ο προστάτης και πολιούχος της ηρωικής πόλεως, Όσιος Θεοφάνης ο Θαυματουργός, να ευλογεί και να ενισχύει το σπουδαίο έργο του Συλλόγου.

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τη στήριξη του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ) Ναούσης, όπου φοιτούν νέοι με ελαφρά νοητική καθυστέρηση και άλλα σύνδρομα.